Unboxing #1

Když nějaká dobrá dušička dala na Facebook odkaz na Bux a knížky ve slevě, říkala jsem si, že ten odkaz za žádnou cenu neotevřu, jelikož jsem moc dobře věděla jak to skončí. Ovšem jsem asi po hodině neustálého narážení, na ten odkaz, už neodolala a otevřela ho. Připadala jsem si jak v ráji. A po měsíci čekání jsou konečně doma! Ovšem myslíte si, že jsem skončila pouze u knížek ve slevě?



Krabice se mi zdála celkem malá na to aby se tam vešlo těch všech sedm knížek co jsem objednala a bála jsem se že v ní nejsou všechny. Ale naštěstí byly.


Jako první na mě vykoukla knížka pro děti, kterou jsem objednala pro jednu malou princeznu k narozeninám. Víš, jak mluví zvířátka? Knížka je moc hezky kreslená. Stránky jsou z tvrdého materiálu, jako klasické knížky pro děti. Plusem u téhle knížky je postranní panel s tlačítky, na kterém jsou vyobrazené zvířátka a po zmáčknutí klasicky zazní zvuk toho zvířete. Mimo tlačítka se zvířaty je zde i "testovací" tlačítko, při kterém můžou děti sami hádat, které zvířátko právě slyšely. Kniha je tedy moc hezky zpracovaná, jen nevýhodou je, že tyto knížky většinou nemají ovládání hlasitosti zvuku, takže z toho rodiče může po delší době začít bolet hlava :)


No a když už jsem byla v oddělení dětských knížek, tak na mě vykoukla jedna, kterou jsem si před rokem oblíbila a i když už dítě nejsem, možná duší stále trochu jsem, tak i přesto jsem si jí musela objednat. Tahle knížka podle mě patří do každé knihovničky a i když ta moje je hodně malá a plac na knížky už dochází, tak tahle se tam prostě nějak vejde :) Malý princi, vítej!


Čáry máry pod kočáry a máme tady kuchařku! Whole food - Energie pro zdravý životní styl od Elise Muselesové. Je tady léto a velká skupina lidí, do které se řadím i já, se rozhodla shodit nějaké to kilo nebo alespoň začít zdravěji jíst. A proto jsem si tuhle kuchařku objednala. Kniha je moct pěkná a až vyzkouším nějaké recepty a více si jí pročtu, tak můžete očekávat recenzi.




A teď už k těm knížkám, na které mě odkázal ten odkaz :) Knížky po kterých jsem asi už rok pokukovala v knihkupectví, na mě na stránce vybafli za čtvrtinovou cenu. No a uznejte sami, to jsem je tam přece nemohla nechat?
Jako první knížka Čas mezi námi od Tamary Ireland Stone. Když jsem si na minulé vánoce tvořila seznam "Knížky, které bych ráda pod stromečkem" natrefila jsem na internetu na tuto knížku, která mi anotací připomínala film Zakletý v čase, který mám ráda. Ježíšek se ovšem rozhodl mi tuhle knížku nedat, a tak jsem si jí se zpožděním jeden a půl roku, koupila sama. Jenom je to bohužel první díl a další se v Čechách nevydal, takže doufám, že po dočtení budu moct spát :) V případě, že ne vrhnu se na hledání pokračování v angličtině.

A konec s motýlkem. Knížky z mého dost oblíbeného vydavatelství YOLI. Na hraně zapomnění a Na hraně věčnosti od Jessicy Ann Redmerski. Už když se vydal první díl této série, tak jsem celkem uvažovala nad koupí, ale stále byli na seznamu jiné a podle mého lepší knížky, které měli přednost. Jenže teď už jsem neodolala a za stovku mám obě knížky. Nádherná cena!


Musím přiznat, že po tom měsíci od objednání, jsem i na jednu knížku zapomněla. Ale o to jsem byla daleko více nadšená, když jsem jí na dně té kouzelné krabice objevila. Odvrácená tvář lásky od Colleen Hoover. Knížka, na kterou jsem čekala už od vydání v Americe. A teď jí mám doma. Předešlé knížky od Colleen byli pokaždé naprosto skvělé a doufám, že takhle nebude výjimkou.
A toť vše co se v té úžasné a především v kouzelné krabici objevilo. Doufám, že alespoň na dva měsíce odolám pokušení otevírat různé odkazy na knížky a nic si po tu dobu neobjednám. Sice o tom pochybuji, ale doufat můžu :) Teď jen mít ten čas a číst!

Komentáře

  1. Moc pěkné přírůstky Odvrácená tvář lásky se ti bude líbit :-)
    Přeji pěkné čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Colleen Hoover je jedna z mích nejoblíbenějších autorek, takže počítám s tím, že se mi bude líbit :) Nebo v to aspoň doufám. Nevím jestli jste četla knížku Maybe Someday taky od Colleen, jestli ne, tak vám jí zaručeně doporučuji. Je to to nejlepší co jsem od ní zatím četla :)
      A děkuji, čtení si určitě užiju :)

      Vymazat
  2. Taky jsem nedávno narazila na slevy na Bux a hned jsem objednávala, mimo jiné i Na hraně zapomnění. A jsem zvědavá jak se ti bude líbit Odvrácená tvář lásky.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu Odvrácenou tvář lásky se asi vrhnu hned po knížkách od J. Lynn a určitě napíšu recenzi :) Njn, když já vidím někde ve slevě hezkou knížku, tak prostě neodolám :D Budu ráda když mi dáte vědět, jak se vám líbilo Na hraně zapomnění.

      Vymazat
  3. Odvrácenou tvář lásky se také chystám číst. A Na hraně zapomnění si snad už konečně objednám. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Na hraně zapomnění nemohla odolat te ceně, takže jsem ji prostě musela mít :)

      Vymazat
  4. Moc pěkné přírůstky. :)
    Mám to samé vydání Malého prince ♥.
    Ať se knížky líbí! :)

    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...