Unboxing #5

Zdravím knihomolové!

Právě před chvílí mi dorazil úžasný balíček, který jsem dnes opravdu nečekala, ale musím říct, že o to více mě potěšil. Celkem nedávno jsem totiž začala spolupracovat s jedním internetovým knihkupectvím, které určitě všichni znáte, a to Megaknihy. Mohla jsem si tedy vybrat nějakou knihu, kterou bych si přála, a tak jsem tak udělala. Vybrala jsem si knížku, po které jsem se dívala ještě dlouho před vydáním, a když už konečně vyšla, tak jsem ji prostě už nutně potřebovala. No a jedna moc milá paní Hanka z Megaknih, mi to přání splnila. Tímto celému týmu Megaknih mockrát děkuji!

Chcete vědět, o jakou knížku jde? Tak se na ní pojďte mrknout...



Tak takhle vypadala dnešní nečekaná zásilka a teď už honem rychle ji otevřít!


A co se tedy ukrývá v balíčku?

 
Jedna z velkých novinek od nakladatelství CooBoo, První konec od britské autorky Lauren James. Knížka mě okouzlila už na fotkách, ale poté co jsem ji teď otevřela, mě nadchla ještě víc. Jak to zatím vypadá, tak v knížce budou i různé útržky z novin, krátké dopisy a tak podobně. Líbí se, že už při prvním nahlédnutí dovnitř nabízí knížka něco úplně jiného a už teď mě baví...
 
Anotace: Kolikrát můžete ztratit člověka, kterého milujete?
Osudem Katherine a Matthewa je rodit se stále znovu a znovu, století za stoletím. Jejich přítomnost pokaždé změní historii o fous k lepšímu a pokaždé se do sebe beznadějně zamilují, ale osud je vždy tragicky rozdělí.
Od dob krymské války, obléhání Carlisle až po brzkou budoucnost v letech 2019 a 2039 obětují své životy, aby zachránili svět. Ale proč se pořád vrací zpátky? Čeho musí dosáhnout, než jim bude umožněno žít v lásce a míru? Možná ten další konec bude jiný...

 
 
Co říkáte na knížku? Chcete si ji v budoucnu také přečíst? Já musím říct, že se jdu na ni hned vrhnout. Už to nebudu déle odkládat. Za okny krásně sněží, takže si jdu připravit obří hrnek čaje, dát nohy do deky a zbytek dne už jen a jen číst... Brzy se můžete těšit na recenzi.
 
Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka!
 
Pokud máte o knihu zájem, můžete si ji objednat ZDE.
https://www.megaknihy.cz/nezarazeno/259965-prvni-konec.html
 

Komentáře

  1. Je to jedna z knížek, o které jsem si napsala Knižíškovi, kdyby ji nedonesl tak si asi počkám do června na narozky... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ji měla na svém seznamu knížek pro Ježíška, ale už jsem ji naštěstí mohla vyškrtnout. Stejně mám ale i tak obavu o Ježíškova záda, protože i bez této knížky je ten seznam stejně těžký jak dlouhý :) Tak držím palce, abys jí pod stromečkem našla ;)

      Vymazat
  2. Wow. O knize jsem neměla ani tušení, ale anotace vypadá skvěle. Obálka mě trochu zmátla, možná je na mě až příliš pestrá, ale zas k tématu se zřejmě bude hodit. Jsem zvědavá na recenzi. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem ti knížku představila. Už teď musím říct, že je opravdu skvělá. Jsem zhruba na devadesátý straně a pohltila mě už od prologu. Teď už jen doufat, že bude tak perfektní až do konce... Ten styl, jakým je psaná, je opravdu dokonalý :)

      Vymazat
  3. Jůůůů tuhle knížku mám taky na Ježíškoidním seznamu... tak uvidíme, jestli se na Vánoce zadaří a přečtu si ji taky... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to přeju hodně štěstí, aby si jo pod stromečkem našla ;) Je opravdu skvělá...

      Vymazat
  4. To vypadá zajímavě a hlavně moc hezká, zajímavá obálka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, obálka je zajímavá a hlavně je i perfektně výstižná :)

      Vymazat
  5. Po knize taky pokukuji, vypadá zajímavě. :) Gratuluji ke spolupráci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Knížku můžu zatím velmi doporučit. Už mám jen čtyřicet stran do konce. Je opravdu chytlavá, čte se sama :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...