Ještě zbývá jeden poslední dopis...

P.S. Stále Tě miluju

Autor: Jenny Han

Série: Všem klukům, které jsem milovala 2.

Originální název: P.S. I Still Love You

Počet stan: 304

Vydavatelství: CooBoo

Oficiální anotace: Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i to, co k němu cítila. Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou?
Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou.



"Já, Lara Jean, vím, že se nevrátí, ale moje srdce jako by nechápalo, že už je konec."
- Lara Jean

Je to pouhých pět dní, avšak Laře Jean to připadá jako dlouhých pět let, kdy naposledy viděla Petera. Ale nadešel první den nového roku a to je ten nejvhodnější den, začít urovnávat vše, co se za minulý rok pokazilo…

Jen kdyby vztah s Peterem mohl být lehčí. O Petera totiž stále usiluje Genevie, jeho bývalá holka. To ovšem není ten jediný člověk, který děj jaksi zamotá. Laře Jean totiž přijde dopis od toho poslední kluka. Kluka, který byl v dětství nejlepším kamarádem Petera, a také jeho opačné a lepší já. Dopis od kluka, do kterého je lehké se znovu zamilovat…

A pak tu však na Laru Jean číhá ještě jedno video…

"Mohlo se to odehrát úplně jinak, ale odehrálo se to takhle.
Touhle cestou jsme se vydali.
Tohle je náš příběh."
- Lara Jean

Druhý díl, který vypráví o životě Lary Jean a těžkostech souvisejících s první láskou, je příjemným pokračováním celé série. Znovu v knížce potkáváme celou její bláznivou rodinku a tentokrát se v knížce i více objevuje tatínek Lary Jean. Jeho dcery se totiž rozhodly, že je na čase, aby začal chodit na rande a někoho si našel. No a kdo je lepší organizátor než malá Kitty.

Tato autorka si mě naprosto získala už prvním dílem ze série a knížka P.S. Stále Tě miluju, jen potvrzuje to, že tato autorka to se slovy zkrátka umí. Sice na mě tato knížka byla trochu nudnější, než ta předešla a i snad více dětská, ale i tak se mi líbila. Jen mě malinko zklamala právě obsahem, který na mě byl málo akční.

Knížka, u které se rozesmějete a možná si i pobrečíte. Přesně tak jsem to měla já. Všechny kapitoly, ve kterých se objevila Kitty, byly zárukou toho, že se zasmějete. A u jedné kapitoly, tentokrát bez Kitty, mi doslova hrozilo, že si dojetím i pobrečím. Už mi ta zima leze na mozek. :)

A teď se dočkat toho třetího dílu, který teprve tento rok bude vycházet v originále. Datum vydání jsem nenašla přesné, na jedné stránce se uvádí 4. duben a na Goodreads je psán až 2. květen. Takže alespoň orientační datum víme. Ještě to tedy opravdu chvíli potrvá, než se ho my v Čechách dočkáme. Doufám, že se na pokračování budeme moct těšit koncem roku.

A teď už hodnocení!

    86%

Recenzi na první díl Všem klukům, které jsem milovala najdete ZDE.


Komentáře

Oblíbené články...