Unboxing #7

Zdravím knihomolové!

Dnes tu pro vás mám otevírání jednoho hodně dlouho očekávaného balíčku. Mám takové tušení, že už je tomu déle než dva měsíce, co jsem vyhrála u nakladatelství Omega recenzní výtisk jedné jejich knížky a opravdu jsem se začala obávat, že ji pošťáci někde ztratili, ale naštěstí tomu tak nebylo. A proto vám dnes můžu ukázat jednu mou novou knížku.



Tak a teď už rychle otevírat!




A tady je kráska!


Představuji vám knížku Vadná od úžasné irské spisovatelky Cecelie Ahern, kterou můžete znát díky knížkám Kde končí duha (S láskou Rosie) a PS: Miluju tě. Musím říct, že se opravdu těším na nový příběh, který nám autorka připravila, a doufám, že mě kniha nezklame. Tato knížka je určena hlavně pro dospívající dívky a to je u této autorky dost neobvyklé, takže jsem na knihu opravdu zvědavá.

Anotace: Celestine North má skvělý život. Je vzorná dcera i sestra, spolužáci i učitelé o ní mají jen dobré mínění a ona sama randí s okouzlujícím Artem Crevanem.
Ale pak se Celestine dostane do situace, ve které musí udělat zásadní rozhodnutí. Poruší pravidla a nyní čelí důsledkům svého rozhodnutí. Mohla by být obviněna, odsouzena a označena jako VADNÁ.
Ve svém dechberoucím debutu pro dospívající čtenáře líčí autorka několika bestsellerů společnost, pro kterou je na prvním místě dokonalost ve všech směrech a jakýkoli nedostatek či VADA jsou potrestány. A v této společnosti musí mladá dívka udělat rozhodnutí, které jí může stát vše...




Už jste o této knize slyšeli?

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka!


Komentáře

  1. Parádní přírůstek - pár knížek od této autorky na mě v knihovně už taky čeká, ale od ostatních na ni slyším samou chválu. Tak ať se líbí a budu se těšit na recenzi :) měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od této autorky jsem už právě jednu knížku i četla (S láskou, Rosie), takže mám opravdu radost, že mám Vadnou doma. Už jsem na straně 190, takže recenzi můžeš očekávat brzy. :) Určitě ti doporučuji se do některé její knížky pustit. ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...