Vyhlášení vítěze novoroční soutěže

Zdravím knihomolové!

Dnes tu mám pro vás jen krátký článek, ve kterém konečně oficiálně vyhlásím vítěze novoroční soutěže. Nejdřív bych ještě chtěla poděkovat všem, kteří se soutěže účastnili a ve svých odpovědí mi dali i inspiraci ohledně knížek, které bych si mohla v tomto roce přečíst. Tedy ne, že by můj seznam byl krátký, ale mít velký výběr v knížkách nikdy neuškodí, jen přichází otázka: „Se kterou knížkou mám začít?“ :)

A teď už tedy k samotnému vyhlášení. Jak už jsem psala přímo v článku soutěže, nejdříve jsem si všechny jména sepsala a poté vylosovala jednoho šťastlivce. Původně jsem myslela, že losování natočím na video, ale má levá ruka odmítala udržet telefon, takže tu pro vás mám pouze pár fotek z losování…




Vítězem se stává Majda z blogu Majdin svět v knihách! A jelikož jsem od Majdy hned v pondělí zjistila adresu, tak jsem balíček hned ten večer zabalila (i s menším překvapením) a včera ráno odeslala, takže doufám, že dorazí co nejdříve.

Ještě jednou moc děkuji všem, kteří se mé soutěže zúčastnili a zároveň mi svou účastí v soutěži udělali velkou radost. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Jé, to je milý článek ^.^ určitě dám vědět hned jak balíček dorazí a ještě jednou moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se ti překvapení bude líbit :) Nevím, jaké máš ráda barvy, ale tak snad... ;)

      Vymazat
  2. Za prvé - Majdě gratuluji k výhře.
    Za druhé - ŠÁRKO, to znám (myslím tvoji otázku v úvodním odstavci). Na tu není vůbec lehá odpověď. Když jsem minulý týden dočetla rozečteného Hostitele, padl můj zrak na tu mojí hromádku čekajících knih a vůbec jsme nevěděla, do které z nich se dál pustit. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu otázku zná asi každý knihomol. :D Jaký byl Hostitel? Chystám se ho tento rok přečíst do výzvy na databázi... Přeji šťastnou ruku při výběru další knížky. :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Šárko - jaký byl Hostitel si můžeš přečíst zde:
      http://umermaidky.blogspot.cz/2017/01/hostitel-fantasticke-fantasy.html :-)
      Každopádně já bych ho doporučila dál. Hodně mě zaujal. A také jsem ho četla hlavně proto, abych ho mohla zařadit do výzvy na databázi pod téma č.4. :-)
      Měj se krásně. Monika

      Vymazat
    4. Děkuji za odkaz, určitě se na tvoji recenzi podívám. ;) Až bude u nás v knihovně k půjčení, jdu si pro ni. :) Také se měj krásně

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...