Unboxing #10

Zdravím knihomolové!

Konečně vás můžu přivítat u unboxingu, na který se už nějakou tu chvilku těším. Musím říct, že tomuto balíčku se ke mně asi moc nechtělo, a když přes dlouhá očekávání, když chtěl konečně přijít, jsem nebyla doma. Ovšem dnes jsem ho vyzvedla na poště, a tak vám ho už můžu představit.


Mám tu tedy balíček s knížkou od nakladatelství Omega. Jedním z mích předsevzetí na tento rok bylo, i číst jiné žánry než pouhé YA i když toho se nikdy úplně nevzdám a měla jsem celkem velký zálusk, zkusit si přečíst nějakou knihu s kriminálním podtextem. A jaká že knížka se tedy v balíčku ukrývá?



S radostí vám můžu představit knížku Vysoká hra od americké autorky Kay Hooper, od které je v Čechách vydána už velká řádka knih. Anotace knihy je hezky tajemná a já už se nemůžu dočkat na čtení této knižní novinky.

Anotace: Katrina Keller, absolventka vysoké školy, se naučila využívat každou svou dovednost a pracuje jako agentka, aby pro Američany vyslídila citlivé informace. Ale poté, co byla její identita částečně odhalena, jiný federální agent – a zároveň její životní láska – nabude dojmu, že Katrina zradila svou vlast. Katrina reaguje tím, že skrývá svou bolest a hledá útočiště v nedůležité operaci v zábavním parku. Když už si myslí, že je ze všeho venku a může jít dál, Skye Prescott jí znovu zkříží cestu.
Skye nikdy nezapomněl na Katriinu zradu. Ukryt v temnotě, promění se v bezohledný a nemilosrdný přírodní živel. Když mu ale jeho další mise přivede Katrinu zpět do života, rychle si uvědomí, že udělal hroznou chybu, když jí nevěřil. Skyova povaha vyžaduje rychlý zásah. Když ví, co chce, neexistují pro něj žádné překážky. Dokonce ani Katriiny protesty mu v tom nemohou.

Velmi úspěšná autorka bestsellerů New York Times Kay Hooper spřádá příběh o zradě a druhé šanci dvou milenců, které rozdělí poslední mise.

Na knihu se tedy opravdu těším a jsem zvědavá, jak mi autorčino psaní sedne. Chystáte se tuto knížku číst? A četli jste něco od této autorky? Pokud ano, jak se vám kniha líbila? Budu moc ráda za každý váš komentář.

Mějte se hezky,
vaše knihomolka Šárka

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. To ano, viděla jsem :) Tobě také, přeji hezké čtení :)

      Vymazat
  2. Tato kniha mi také přišla a jsem na ni velice zvědavá. Od autorky jsem ještě nic nečetla, zato jsem četla nějaký příspěvek, ve kterém se psalo, že je toto její nejhorší kniha, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem četla, že je to její nejhorší knížka, ale když to nemáme s čím porovnat, tak to snad nebude tolik špatné... Do konce týdne se na knížku snad dostanu, mohla by být přečtena celkem rychle. Přeji hezké a příjemné čtení. :)

      Vymazat
  3. To vypadá zajímavě. Díky za inspiraci a přeju krásné počteníčko. :o)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...