Unboxing #9

Zdravím knihomolové!

Poštu jsem dnes opravdu nečekala, a to z jednoduchého důvodu, nedívala jsem se na email, kde mi oznamovali, že přijedou, takže jsem málem ani nebyla doma. Naštěstí jsem ale odcházela v okamžiku, kdy k nám pošta akorát zajela, a tak jsme se neminuli. Znovu tu tedy pro vás mám unboxing balíčku a znovu od nakladatelství Omega. Tentokrát je to s knížkou, která toho svou anotací slibuje tolik, že se nemůžu dočkat, až ji otevřu a pořádně se začtu…


Ještě než vás do balíčku nechám nahlédnou a úplně ho otevřu, musím vám napsat, že jsem sama byla hodně překvapená, jaká knížka se v balíčku skrývá. Očekávám totiž ještě jednu knížku, a to o trochu déle, takže jsem automaticky čekala, že mi přišla právě ta. Ovšem na tu si budu muset ještě chvíli počkat. A jaká knížka je v tomto balíčku? Pojďte se podívat!




Genevieve Cogman a její první díl knížky Neviditelná knihovna. Už samotná anotace mi připomíná tolik mých oblíbených filmů a knížek, že se opravdu nemůžu celého příběhu dočkat. Knížku jde prý i směle srovnat s Doctorem Who, kterého sice moc nemusím, ale také s Harry Potterem, kterého přímo zbožňuji. A navíc ten obal knížky je úplně skvostný. Líbí se mi ta jednoduchost, která je doplněna pouze zlatými ornamenty…

Anotace: Irene je profesionální špionka záhadné knihovny, stínové organizace, která sbírá důležitá beletristická díla ze všech časových období. Nyní byla ona a její tajemný asistent Kai vysláni do Londýna. Jejich mise: získání zvláště nebezpečné knihy. Problém: v době, kdy dorazí, je už kniha ukradena. Různé frakce londýnského podsvětí jsou připraveny bojovat na život a na smrt, aby tuto knihu získaly dříve než Irene a kai. Dalším problémem je, že zákony přírody v tomto světě jaksi neplatí. Londýn je plný nadpřirozených bytostí a kouzelníků. A aby toho nebylo málo: Kai něco skrývá – tajemství, které by mohlo zničit celou naši realitu. Irene je chycena v záhadné síti smrtelného nebezpečí, protichůdných vodítek a zlověstných tajných společenství. A neúspěch není řešením, protože v sázce není jen Irenina pověst, ale povaha reality sama.

Jednu věc vám řekne každý Knihovník: pravda je mnohem podivnější než fikce…

Tak to by bylo z dnešního unboxingu vše. Doufám, že pro vás je třeba tato knížka novinkou a přibude vám na váš knižní seznam přání. Já jdu teď rychle dočíst Dceru kostí a dýmu, abych se na tuto novinku mohla co nejdříve vrhnout. Jak se vám knížka líbí? Máte v plánu si knížku přečíst?

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. To znie tak skvelo!!! :O Páni, o knihe som nikdy nepočula, no bude to určite skvelé čítanie ^.^ A má krásnu obálku♥ Tak teda prajem príjemné čítanie a teším sa na recenziu, maj sa krásne ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Recenze bude určitě do čtrnácti dnů, tak třeba Té ke knížce navnadí ještě víc. ;)

      Vymazat
  2. Na tuhle knížku jsem četla anotaci a moc se mi líbila :) Chtěla bych si jí taky časem přečíst, vypadá moc dobře :) Ať se líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí moc a mám ji již na seznamu přání. Budu se těšit na recenzi. Hezké počtení přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle krásná knížka mi taktéž dorazila, už se moc těším, až si ji přečtu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to přeji hezké čtení ;) Já jsem konečně dočetla jednu knížku, takže se dnes už určitě vrhnu na Neviditelnou knihovnu :)

      Vymazat
  5. Krásný přírůstek :) Těším se na recenzi, protože knížka mě také dost zaujala :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přírůstek je to opravdu nádherný, jen se děsím toho, že knížka bude na konci tak napínavá, že bude těžké dočkat se pokračování :) Děkuji ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...