Můj vysněný čtecí koutek...

Zdravím knihomolové!

Dnes přicházím s článkem, o který byl nejspíš požádán každý knižní bloger. Je měsíc knih a nedávno jsem byla oslovena paní Andreou Fišařovou, která pracuje pro firmu Favi, což je internetový vyhledávač nábytku, abych si vyrobila svůj vysněný čtecí koutek, právě za pomoci jejich vyhledávače. Popravdě musím říct, že se mi do toho moc nechtělo, ale když vás někdo poprvé požádá o spolupráci, nejde to odmítnout… :) A proč neukázat světu, jak vypadá čtecí koutek vozíčkáře… :) 


Když už jsem si tedy řekla, že do toho půjdu, bylo mi jasné, že na pár minut, jak se píše v emailu, to u mě jednoznačně nebude. Na fotografie a hlavně na koláže jsem hodně velký puntičkář. A co teprve na výběr nábytku. Vše musí ladit!

Jako základ svého čtecího koutku jsem si zvolila stůl a samozřejmě knihovnu. Na stránkách Favi jde vše velmi jednoduše najít a právě při vyhledávání těchto dvou kousků nábytku, jsem velmi ocenila jejich filtry, se kterými se velmi dobře pracuje. Stránky jsou navíc velmi dobře přehledné, takže se opravdu nešlo ztratit. Možná si říkáte, proč je stůl v mém čtecím koutku tou dominantou? Odpověď je jednoduchá. Vozíčkáři, tedy alespoň mě, se čte u stolu nejlépe, takže skládat se na křeslo, kde by mi každou chvíli padala knížka, pro mě nepřichází v úvahu.

Pak už jen doladit detaily a je to! Představuji vám tedy svůj vysněný čtecí koutek…


Ještě jen taková drobnost. Nedivte se, že u stolu chybí židle, na jedné pojízdné sedím, a tak by bylo nepraktické ji mít dvakrát. :)

Tak co, jak se vám líbí můj čtecí koutek? Také jste byli firmou Favi osloveni na spolupráci? Jak vypadá váš vysněný čtecí koutek? Budu ráda, když mi napíšete dolů do komentářů případné odkazy na vaše čtecí koutky, moc ráda se podívám. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka

Komentáře

  1. Taky mi napsali :)
    http://story-huntress.blogspot.cz/2017/03/cteci-koutek-snu.html

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, líbí se mi, jak je knihovna zajímavá svým tvarem - je to osobité :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mě na první pohled zaujal hlavně ten stůl, a když jsem uviděla tu knihovnu, bylo mi jasné, že to patří k sobě :) Ano, celkem se v tom vidím... :)

      Vymazat
  3. Šárka, máš vážne vkus♥ ;) Veľmi sa mi to páči a myslím, že by som ti ani nemusela opisovať svoj vysnený čítací kútik, pretože si sa mi skvelo trafila do vkusu :D Všetko k sebe krásne ladí a je tam, kde má byť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. :) Moc děkuji za tak krásný komentář. ❤ ;)

      Vymazat
  4. Pěkný koutek, hned bych se do něj uvelebila. Moc pěkný výběr knihovničky. Kdybych si měla vytvářet svou kancelář/čtecí koutek, tak by vypadal dost podobně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Šárko, tvůj koutek je naprosto senzační, líbí se mi ta lenoška i knihovna :-)
    Také jsem byla paní Andreou oslovena, ale na článek se teprve chystám a doufám, že to stihnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se ti líbí ❤ :) Těším se na tvůj čtenářský koutek ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...