Unboxing #12

Zdravím knihomolové!

Po včerejší recenzi vás dnes vítám u jednoho krásného unboxingu, ve kterém se ukrývá knížka, jejíž obálka je naprosto nádherná. Dnešní balíček je znovu z Omegy, stejně jako ty předešlé a i tentokrát to je jedna žhavá novinka, která vyšla teprve v pondělí. A jaká kniha to tedy je? Pojďte se na ní podívat…


Menší náhled do tohoto drobného balíčku…


A je to tady!


Kniha Panicové je nový příběh od Diany Gablan, autorky, kterou každý čtenář historických románů jistě zná díky její sérii Cizinka. Její nová kniha je příběh samotného Jamieho Frasera ještě z doby než se potkal se samotnou Clare. Jedná se tedy o takový doplňkový díl k sérii Cizinka, který by si neměl nechat ujít žádný čtenář, který má tuto sérii alespoň trochu rád.

Anotace: Jamie truchlí nad smrtí svého otce a navíc je vážně zraněn a v rukou Angličanů. Prchá s žoldáky a na francouzském venkově se setkává se svým starým přítelem Iana Murraym. Oba jsou ošetřeni a oba mají dobrý důvod, aby se nevraceli do Skotska. A oba jsou ještě panicové, i když měli spoustu možností, jak o něj přijít s dámami lehkých mravů.
Ale Jamieho milostný život se zamotává a je také nebezpečný - když osud oba mladé muže dostane do služby židovského doktora Hasdiho, který je najme jako doprovod dvou drahocenných pokladů na cestě do Paříže. Jedním z nich je starý Torah a druhým lékařova krásná dcera Rebeka, jejíž sňatek je již domluvený. Oba – Jamie a Ian – jsou upozorněni, že jde o budoucí nevěstu, ale určitě by byli mnohem opatrnější, kdyby měli tušení, pro koho opravdu pracují.


Z této knížky mám opravdu takovou radost, že knížka Dám ti slunce si bude muset chvíli počkat. Jsem opravdu zvědavá na styl, jakým píše Diana Gabaldon, jelikož jsem od ní žádný díl Cizinky ještě nečetla. I přesto, že jsem sice Cizinku nečetla, tak mám ráda stejnojmenný seriál, který jsem začala sledovat ještě dříve, než jsem vůbec zjistila, že je to natočeno na základě knih. Tak uvidím. Třeba mě tato kniha chytne tolik, že na seriál zapomenu a půjdu číst knihy… :)

Co vy? Znáte sérii Cizinka? Četli jste ji nebo jste pouze viděli seriál, ve kterém roli Jamieho hraje úžasný a pohledný skotský herec Sam Heughan? Chystáte se číst Jamieho příběh nebo jste ho už četli? Co na knížku říkáte? Budu moc ráda když se se mnou podělíte o vaše pocity z Cizinky a napíšete nějaký ten komentář. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Také mě tahle kniha čeká :) S paní Gabaldon už zkušenosti mám, myslím, že zklamaná nebudeš, mně se knihy líbí daleko víc, než seriál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vypadá, že mi přibydou na můj čtecí seznam další knížky. :) Ať se ti hezky čte. ;)

      Vymazat
    2. To ti závidím, číst o životě Jamieho... :)))
      Hodně mě zajímá, jak budeš knihu hodnotit.

      Vymazat
    3. Také jsem zvědavá, co na to po přečtení řeknu...
      Už se Jamieho příběhu nemůžu dočkat. :)

      Vymazat
  2. Tento recenzní kousek jsem nezískala, ale jsem moc zvědavá na jeho recenze. :)
    Dnes mi dorazil také jeden balíček z Omegy a byla v něm kniha Nové Pompeje, z té mam obrovskou radost a nejspíš se do ní pustím ještě dnes. :)
    Hezké čtení
    Anita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně mrzí... Mě zatím nějakým zázrakem vyšly všechny žádosti o recenzní výtisky Omegy a nějak tomu stále nemůžu uvěřit. :) Držím palce, aby ti to příště vyšlo. ;)
      O Nové Pompeje jsem si raději nepsala, nebyla jsem si jistá, zda by to byla dobrá kniha pro mně. Doufám, že se ti bude líbit. Těším se na tvou recenzi. :)
      Také přeji hezké čtení ;)

      Vymazat
  3. Také mi dneska přišla, docela jsem koukala, že je to taková malinká knížečka, oproti původní sérii. Hned jsem se do ní začetla a jsem skoro v polovině, je to opravdu jednohubka a od toho se odvíjí hodně věcí, ale je to příjemné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem se k ní stále nedostala, jako vždy dělám stále něco kolem... Ale teď už opravdu musím začít, když je to taková jednohubka. :) Přeji hezké čtení. ;)

      Vymazat
  4. Moc pěkný kousek :) Panicové my dnes také přišly, tak se těším až se pustím do čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím pouze na třicáté straně a je to dobrý. :) Tak ať se ti hezky čte. ;)

      Vymazat
  5. Také mě knížka včera dorazila a snad se k ní dnes dostanu, protože nejdřív musím dočíst napínavý druhý díl Nástrojů smrti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nástroje smrti 😍❤ Mám chuť si je znovu přečíst, jak o nich teď všichni mluví. :) Přeji hezké čtení. ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...