Unboxing #18

Zdravím knihomolové!

Jak už jste z názvu poznali, přišel mi knižní balíček, a proto vás zde vítám při jeho otevření. Jako pomalu pokaždé, tak i dnes se jedná o jeden recenzní výtisk z nakladatelství Omega. Jenže očekávám dvě knížky, takže pro mě bude celkem překvapení, která z nich se zde dnes ukrývá. Typuji to spíše na jednu romantiku, ale spíše doufám, že zde objevím jednu knížku, ve které by se měl ukrývat poloviční elf… Nebudu to tedy déle protahovat, jelikož jsem opravdu nedočkavá a jdeme se podívat, co se v tu ukrývá.


Menší náhled, po kterém už s jistotou můžu říct, že vím, která knížka to bude…


A už je tady! To tedy byla rychlost.


Mám tu tedy nakonec tu romantiku, ale to vůbec nevadí. Kniha Lidé, kteří mě znali od Kim Hooper má být, jak už samotná obálka napovídá, inspirovaná 11. zářím roku 2001. Zajisté nemusím psát, co se v tento den stalo a jaké nešťastné výročí se včera odehrálo. Prozatím o knize můžu říct, že její obálka vypadá v reálu daleko lépe než na fotkách a uvnitř má jednoduchou grafiku, bez přehnaného zdobení…

Anotace: Emily se dostalo štěstí dříve než většině ostatních...
Jako velmi mladá se vdala za muže, jehož vášnivě milovala, a budovala si život, jaký vždycky chtěla. Ale nic netrvá věčně. Pár ukvapených rozhodnutí, zamilování do jiného muže, nechtěné těhotenství – a její život je vzhůru nohama.
Emily se rozhodne manželovi vše říct a odejít za otcem svého dítěte. Avšak její plány vezmou za své 11. září 2001. Strašlivá tragédie je jejím vysvobozením, dává jí možnost beze stopy zmizet z New Yorku a začít nový život.
Není to snadné, ale Emily – nyní Connie Prynne –, si v Kalifornii vybuduje nový spokojený život. Ale když jí lékaři oznámí fatální diagnózu, Emily je nucena vše přehodnotit – pro dobro své třináctileté dcery.
Strhující debut, v němž je obyčejná žena konfrontována se svou minulostí, aby zajistila budoucnost své dcery. Základní otázka zní: „Jak byste se zachovali vy?“


A to by byl pro dnešek konec. Na knížku jsem opravdu moc zvědavá a těším se, až se do ní po přečtení Griši, pustím. Mám od knihy opravdu velké předpoklady, takže doufám, že nezklame. Po přečtení Pomněnčina dítěte totiž očekávám od Omegy jen samé dobré knihy… :)

Znáte tuto knížku? Už jste o ní slyšeli? Chystáte se ji číst, nebo ji už máte přečtenou? Jak se vám líbí?
Budu moc ráda za jakýkoli váš komentář. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. O knížce jsem slyšela, ale nakonec jsem si o ni na recenzi nenapsala, protože jsem si nebyl jistá, jestli mě až tak zaujala. Každopádně budu se těšit na tvou recenzi a názor, jak se ti kniha líbila:)
    Měj se hezky:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si také nebyla jistá, zda si o ní napsat, ale tak dlouho jsem nad ní přemýšlela, až jsem to nakonec zkusila. :) Doufám tedy, že nezklame... Děkuji. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...