Unboxing #19

Zdravím knihomolové!

Dnes vás vítám u otevírání balíčku, který je a zároveň není ze spolupráce. Už před více než měsícem, jsem si na Martinusu předobjednala jednu dlouho vyhlíženou knížku a použila jsem na ní poukázku z Favi, proto tedy ta částečná spolupráce… To je však vedlejší. Teď zpět k té knížce a k tomu proč vám ji zde vlastně ukazuji, když to není žádný recenzní výtisk. Jde o to, že mám z knihy opravdu velkou radost a chci se o ni s vámi podělit. :) Navíc vám chci také ukázat, že kniha už vyšla, takže pokud jste na ni stejně natěšeni jako já, tak si pro ni můžete běžet do nejbližšího knihkupectví. :)


Náhled do otevírání kouzelné krabičky…


Tentokrát i náhled ze zadní strany, která je jako vždy nádherná…


A konečně je zde!


S nesmírnou radostí vám zde představuji pátý díl Skleněného trůnu od Sarah J. Maas, který v pondělí vydalo nakladatelství CooBoo. Říše bouří je tedy konečně u mě! Pokud jste stejnými fanoušky Sarah, tak asi pochopíte, že právě v tento moment jdou všechny knížky stranou a já jdu na pokračování toho nejlepšího příběhu, který jsem kdy četla. Naštěstí u sebe nemám žádnou knížku na recenzi, takže si to můžu dovolit. :))

Anotace: Pro Aelin dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět. Zkáza se na ni řítí ze všech stran a jediná zoufalá možnost, jak přežít, je obětovat to, co miluje nejvíce na světě.


Tak a tímto dnešní unboxing končí. Doufám, že zde je nějaký stejně velký milovník této série a případně jsem mu tímto připomněla, jak důležitá kniha tento týden vyšla. :D Ještě jsem vám sem však chtěla také napsat, že recenze na Říši bouří nebude. Chci si totiž knihu plně užít a nepřemýšlet nad tím, jak bych musela napsat recenzi na knihu, která mi podle mého očekávání s jistotou vyrazí dech. Určitě se ale o knize dozvíte v "Přečtenu" za září, za které určitě knížku stihnu dočíst. Tedy alespoň v to doufám. Snad tedy Říše bouří bude stejně dokonalá jak předcházející díly. :)

Víte, že už tato kniha vyšla? Chystáte se po ni do obchodu, nebo ji už máte doma? Pokud jste ji už stihli přečíst, jak se vám líbila?
Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Krásná sbírka <3 Já tuhle sérii ještě nezačala, slyším na ní dost rozporuplné reakce :-/ Ale ACOTAR je moje srdcovka, takže si říkám, že Sarah by nemusela zklamat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.:) Tak to já se zas bojím zklamání u ACOTAR. :) Sarah mám jako autorku moc ráda, ale z recenzí ACOTAR od lidí, kteří četli jako první Skleněný trůn, mi připadá, že většina byla Dvorem spíše zklamaná. Ovšem až v Čechách vyjde i třetí díl, nejspíš se po knihách podívám. :)

      Vymazat
  2. Vidím, další bichlička do sbírky :D
    Já si tuhle sérii začala pořirovat jako eknihy, jelikož se bojím, že by mě odstrašil ten fakt, že jsou to opravdu tlusté knihy a takhle jsem se zatím zdárně dostala k Dědičce ohně a brzo se snad pustím i do Královna stínů.

    Avšak musím uznat, že mít tyhle krásky v knihovně je určitě super ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano a rovnou pořádná bichlička. :))
      To mě bohužel eknihy nebaví, protože nevidím ten postup v knize. Mám raději klasiku se záložkou a je jedno jak je tlustá. :) I když je pravda, ze tento díl už sotva unesu. :D
      Královna stínů je zatím mou nejoblíbenější, tak ať se líbí i tobě. ;)

      Vymazat
  3. Júúú závisť :D Uži si čítanie, kniha vyzerá skvele a určite aj skvelá je :D Ja si na náš slovenský preklad budem musieť počkať, ale už sa veľmi teším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem na straně 40 a je celkem těžké si nějaké ty postavy vybavit. :) Ale čtení je to rozhodně skvělé, už mi knížka od Sarah chyběla. :))
      Tak ať se slovenského vydání dočkáš co nejdříve. :)

      Vymazat
  4. Knihy ze série dohromady na fotce vypadají naprosto skvěle. Jejich celkový vzhled se mi moc líbí. Já sama jsem se ke čtení ještě nedostala, série Dvora.... se mi líbí moc a trochu se bojím zklamání. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se zas bojím zklamání u Dvora, který je prý více o romantice než o dokonale propracovaném fantasy světě, jako je tomu u Skleněného trůnu. :) Každopádně ti Skleněný trůn doporučuji! Já se také v budoucnu určitě mrknu po Dvoru. ;)

      Vymazat
  5. To muselo být radosti! :) Je to fakt bichle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní sbírka :) Celá série :) Hezké čtení přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Zatím si plně užívám skvělé jízdy, kterou Sarah znova přichystala. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...