Unboxing #22

Zdravím knihomolové!
 
Tento týden vás už podruhé vítám u další unoxingu, ale tentokrát jednoho recenzního balíčku z Megaknih a ne jako vždy z Omegy. S Megaknihami jsem navázala svou první spolupráci a tak jsou pro mě knížky od nich takovou srdeční záležitostí. V tomto balíčku se ukrývá druhá kniha z naší spolupráce a řeknu vám, že je opravdu obtížné moct zvolit si pouze jednu knížku za rok. Já jsem celkem vybíravý člověk, ale měla jsem na začátku roku jasno, o kterou knihu si řeknu. Toužila jsem totiž po druhém dílu Prvního konce, který jsem měla právě od nich. Ovšem tu jsem dostala k narozeninám, takže jsem musela vybírat znova. Jenže jak vybrat jen jednu, když tolik krásných knih právě teď na podzim vychází?
 

 
Ale nakonec jsem vybrala. Myslela jsem, že si počkám na listopad, kdy má vycházet Replika od Lauren Oliver, ale po té průtrži nových knih od Fragmentu, jsem jedné z nich zkrátka neodolala. A jaké? Tak to se pojďte se podívat…
 

Z malého náhledu jste nejspíše nic nepoznali, takže tady ji máte v celé své kráse...
 
 
Knihu, Má lady Jane, kterou napsaly rovnou tři autorky, Cynthia Hand, Brodi Ashton a Jodi Meadows, jsem zkrátka potřebovala. Podle anotace kniha slibuje vtipnou jízdu historií postavenou z části na magii. Což vypadá opravdu skvěle, ale zároveň se trochu obávám, že se bude jednat o lehce přeplácaný příběh. Ale tak to snad nebude. Tato knížka mě však nezaujala pouze svou anotací, ale už na první pohled svou obálkou, která podle mého názoru plně vystihuje celou anotaci. :)
 
Anotace: Historie se nemusí brát příliš vážně… Dopřejte si královskou zábavu! Jana Greyová má za sebou totéž, co řada šlechtičen před ní: svatbu s naprosto cizím mužem. Navíc má tu smůlu, že sňatkem se ocitla přímo uprostřed politického komplotu, který svrhl z trůnu jejího bratrance, krále Eduarda, a z ní udělal královnu. Na celých devět dní! Má opravdu vládnout, nebo řešit, že má hrad plný spiklenců a její novomanžel se ve dne proměňuje v koně? Originální fantasy na motivy historických událostí, které ale nebere příliš vážně. Čeká vás dokonalý černý humor, nadsázka, láska, dobrodružství a dokonce i troška magie.
 
 
Příběh Má lady Jane je prvním dílem z připravované trilogie, tak doufám, že se dalších dílů dočkáme po originálním vydání brzy i u nás. Zatím však musím Fragment pochválit za jejich obálku, která se od originálu nesmírně liší. Pokud by totiž tuto knihu vydali s původní obálkou, nejspíš bych o ní takový zájem hned po vydání neměla…
 
Už jste o tomto příběhu slyšeli? Líbí se vám jeho námět? Četli jste tuto knížku, nebo se na ni teprve chystáte? Znáte některou ze tří autorek této knihy?
Budu moc ráda za každý váš komentář. :)
 
Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka
 
Pokud vás tato knížka už nyní zaujala, můžete se na ni podívat přímo na stránkách Megaknih, kterým mockrát děkuji za tento recenzní výtisk. Na jejich stránkách určitě najde i spoustu dalších příběhů, které vás zaujmou, a to za skvělou cenu!
Knihu Má lady Jane najdete ZDE.


 

Komentáře

  1. To je roztomilá obálka! Kniha se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na knihu jsem taky koukala a přijde mi skvělá. Užij si čtení, budu se těšit na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, určitě si čtení užiju. :) Do knížky se pustím, až dočtu Laru Jean. (Což nebude trvat dlouho, ráno jsem začala a už jsem v polovině.🙈) Recenze by tedy při štěstí mohla do týdne být. :))

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...