Unboxing #30

Zdravím, knihomolové!
 
Vítám vás u krásného třicátého unboxingu, ve kterém vám ukáži jednu dlouho očekávanou knížku. Balíček mi přišel z nakladatelství Cosmopolis, kterým bych tímto chtěla za knížku moc poděkovat. Ti z vás, co sledují jejich nově vycházející knihy, už asi tuší, jakou knížku tento balíček ukrývá. Ovšem ti, kteří nevědí, tak se to rychle dozví…
 

 
Tak takto vypadá balíček, ale chtělo by to alespoň malý náhled…
 
 
Abrakadabra, knížka je na světě!
 
 
Opravdu je tomu tak. Před pás dny vyšel nový díl ze série o Erice Fosterové a já jsem štěstím bez sebe, že ho mám konečně doma. Přišla mi tedy kniha Do posledního dechu, která v sobě bude zajisté ukrývat další unikátní případ z pera Roberta Bryndzy. Není tomu sice tak dávno, co u nás vyšel i třetí díl, ale pokud jste ho četli, tak mi určitě dáte zapravdu, že dočkat se této knihy bylo snad daleko obtížnější než čekání na tu předchozí. Na knížkách Roberta Bryndzy si lze totiž lehce vypěstovat závislost, takže pokud patříte mezi fanoušky odpočinkových detektivek, rozhodně neváhejte a jděte si ji pořídit. Zajisté nebudete litovat!
 
"Mělo to být tvé vysněné rande, ale místo toho jsi obětí…"
 
Anotace: Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ. Nejprve si musí zajistit místo ve vyšetřovacím týmu, přesto se Erika rovnou vrhne do práce – a odhalí souvislost s jinou nevyřešenou vraždou. Obě oběti se našly ve stejném prostředí a zemřely stejným způsobem. Navíc si obě smluvily schůzku po internetu…
Kdo se skrývá za falešnými profily na Facebooku a láká naivní mladé ženy na schůzku? Jak chytí Erika vraha, který vlastně existuje jen virtuálně?
 
 
Tímto jsme na konci dnešního článku. Doufám, že pokud nad knihami Roberta Bryndzy stále váháte, tak vás třeba tento unboxing, alespoň trochu nalomil a že se po jeho detektivkách podíváte. Za mě je totiž rozhodně lepší než Hadrový panák a to už je co říct. :)
 
Znáte knihy Roberta Bryndzy? Četli jste nějakou nebo nad nimi stále váháte? Pokud jste některou četli, líbila se vám? Co si myslíte o detektivkách Roberta Bryndzy, když je porovnáte s knihami jiných autorů?
Budu moc ráda, když se o vaše názory podělíte v komentářích. :)
 
Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka
 
 

Komentáře

  1. Od autora jsem ještě nic nečetla, i když jsem docela na vážkách, když vidím jak ho všichni vychvalují a milují... :)) Užij si čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zpočátku taky váhala, zda do jeho knih jít, ale po přečtení prvních dvou dílů jsem této sérii bezmezně propadla a nedám na ni dopustit. Takže ji určitě vyzkoušej.
      Děkuji, už se nemůžu dočkat, až se do ní pustím. :))

      Vymazat
  2. Stejně jak TheMelorry jsem od autora nic nečetla, ale jeho knihy na mě vyskakují skoro na každém rohu, že si říkám, jestli si nakonec nějakou nepořídím, abych zjistila, jestli jeho tvorba stojí za to.

    Každopádně přeji ať se ti knížka líbí Šárko ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Doufám, že mě nezklame. Zatím nějak nebyl čas se pořádně začíst, ale ještě dnes to hodlám napravit. :))
      Pokud si ráda čas od času přečteš nějaký detektivní případ, který tě zachytí a zároveň si u něho odpočineš, tak se po Bryndzovy rozhodně podívej... ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...