Unboxing #32

Zdravím, knihomolové!
 
Dnes tu pro vás mám otevírání další balíčku, který tentokrát dorazil z nakladatelství Baronet. Měly by se zde ukrývat dvě knížky a každá má být něco úplně jiného. Pokud se nemýlím, tak se zde ukrývá kriminální kniha z prostředí FBI a poté druhý díl jedné fantastické NA série, kterou jsem si před dvěma měsíci neskutečně zamilovala. Takže pokud vás zajímá, jaké knížky mi dnes dorazily, pojďte se podívat… :)
 


Tak takto vypadá balíček a při náhledu zahlédneme…
 
 
… první knížku!
 
 
To, že začínám podléhat detektivním příběhům, asi není žádnou novinkou. Když jsem tedy při náhledu do edičního plánu zahlédla knihu Sedmá oběť od Alana Jacobsona, okamžitě mě zaujala. Tento příběh má být první ze série Karen Vail, která bude v knihách hlavní vyšetřovatelkou. Dá se říct, že mi to trochu připomíná Eriku Fosterovou od Roberta Bryndzy, takže jsem velmi zvědavá na celý příběh. Kniha vypadá tedy velmi zajímavě a já se těším na tento nový kriminální případ sériového vraha od autora, na kterého jsem přišla úplnou náhodou…
 
Anotace: Zvláštní agentka Karen Vailová „je číslo, drsná a geniální“ (Tess Gerritsen). Jako vedoucí profilovačka FBI vede Vailová vyšetřování sériového vraha, zvaného „Mrtvé oči“, který terorizuje virginský okres Fairfax.
Tento psychopat se liší od ostatních podivnou surovostí a důvěrnou, podrobnou znalostí strategie pronásledování FBI. Vailová se liší od svých kolegů životem, který ji naučil tvrdosti a odnaučil kompromisům. Nedávno se rozvedla s manželem, který ji týral, svádí ošklivý boj o svěření do péče a bezmocná je i vůči matčinu zápasu s Alzheimerovou nemocí. Jak ale Vailovou začínají postupně zmáhat její osobní břemena, hrozí i nezdar jejího vyšetřování.
Teď vkládá poslední naděje do kontroverzního profilu. Ten nasvědčuje tomu, že klíč k vyřešení případu se nalézá u sedmé oběti. Tento klíč však také odemyká tajemství, která mohou zničit Vailové kariéru a odhalit pravdu, k jejímuž přežití možná ani ona nemá dost sil.
 
 
 
A je to tady! Druhou knížkou je fantastické pokračování série WAGs z hokejového prostředí, od které toho hodně očekávám. Tou knížkou je tedy příběh Zůstaň od Sariny Bowen a Elle Kennedy, který mi zajisté zpříjemní čekání na 5. Května, kdy náš tým má hrát první zápas ve světovém mistrovství v ledním hokeji. Mimochodem začínáme proti Slovensku, to jako vážně? Já jakožto velký hokejový fanoušek beru tuto knížku jako povinnost. Navíc první díl Hodnej kluk byl naprosto parádní příběh, u kterého si zajisté každá čtenářka dokáže odpočinout…
 
"Může se člověk zamilovat do někoho, koho nikdy nepotkal?"
 
Anotace: Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu – anonymní virtuální asistenční službě – je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří.
Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář.
Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.
 
 
Tak a to byly tedy všechny knížky, které se zde ukrývaly a za které moc děkuji nakladatelství Baronet. Nejdříve se budu pouštět do knihy Zůstaň, na kterou můžete očekávat recenzi rozhodně do konce týdne. A poté se půjdu začíst do té tajemné kriminálky s názvem Sedmá oběť. Máte se tedy rozhodně na co těšit. ;)
 
Znáte některou z těchto knih? Četli jste první díl ze série WAGs? Jak se vám příběh líbil? Chystáte se pustit i do druhého dílu? A co kniha Sedmá oběť, zaujala vás?
Budu moc ráda za vaše komentáře. :)
 
Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka

 

Komentáře

  1. Krásně nafocený balíček, miluju tyhle jarní motivy. :-) A krásné přírůstky. Sedmá oběť vypadá skvěle. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, také tyto jarní motivy miluji. :)) Na Sedmou oběť se už moc těším. :)

      Vymazat
  2. Jsem zvědavá na recenzi knihy Zůstaň. Budu se těšit:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Zůstaň jsem teď v polovině a je to paráda! - Večer se hned chystám pokračovat. - Zatím je to podle mého názoru dokonce lepší než Hodnej kluk a to je co říct. Ovšem uvidíme, jak to bude dál... Recenzi nejspíš vydám v sobotu, tak se můžeš těšit už brzy. :))

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...