Unboxing #35

Zdravím, knihomolové!

Vítám vás u nového článku, kterým je tentokrát další unboxing. Právě mi dorazila knížka z nakladatelství Baronet, a tak bych se o ni s vámi ráda podělila prostřednictvím fotek. Jedná se o novinku, která včera vycházela a já mám hroznou radost, že ji už můžu držet v rukou. A jaká knížka to je? Pokud mě sledujete pravidelně, tak jste již první díl mohli vidět recenzi. Už víte?

V krabičce se tedy ukrývá…


Cinder & Ella – Šťastně až navěky!


První díl Cinder & Ella od Kelly Oram byl milý příběh, který mě sice chvílemi dokázal hodně vytáčet, ale i tak to bylo příjemné čtení. Navíc teď užtak trochu vím, co od příběhu očekávat, takže se snad s hlavní hrdinkou Ellou sžiji lépe. Od knížky očekávám, že si od ní odpočinu a zažiji s příběhem hezký víkend. Právě totiž jednu knížku dočítám, takže se do závěrečného dílu duologie Cinder & Ella pustím už zítra nebo možná i dnes večer. :)

"Konec jednoho příběhu často znamená začátek jiného…"

Anotace: Filmová hvězda Brian Oliver a jeho Popelka Ellamara Rodriguezová našli lásku i mimo digitální svět. Ztráta anonymity jim však přináší další překážky, které musí oblíbený pár Hollywoodu překonat. Stres z Brianovy slávy a tlak vyvíjený na jejich nový vztah je pomalu ničí a slavný pár se začíná bát, zda si navzdory všemu dokáže svou lásku udržet, nebo jestli se šťastné konce nalézají jen v pohádkách…


Tak a jsme na konci. Dnes to bylo opravdu krátké, ale snad jste chytli inspiraci. Pokud budete hledat něco oddechového a jednoduchého ze žánru YA, tak se po příběhu mrknete. ;) Pokud tuto sérii ještě neznáte a zajímá vás první díl, tak mou recenzi najdete ZDE.

Za knížku mimochodem moc děkuji Baronetu, kteří mi příběh poskytli k recenzi!

Znáte tuto knížku? Četli jste první díl? Pokud ano, jak se vám líbil?
Budu moc ráda za vaše názory a komentáře. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. AAAAA!!!! zavidím! u mě v knihkupectví 2. díl ještě nevybalili, tak si budu muset počkat do víkendu! :-/ tak brzy začni číst a dej vědět, jaké to je! :-) já se strašně těším :-) Miška za Knižní holky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit dát vědět co nejdřív! :) Teď o víkendu to nestihnu, ale příští týden rozhodně vyjde recenze. Přeji ti hezké čtení až se k ní dostaneš... :))

      Vymazat
  2. Moc krásný přírůstek :) Tahle série mě hodně láká, snad se k ní tak brzy dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ke knize gratulujue. I mě série láká.. :) Užij si čtení, já se budu těšit na brzkou recenzi. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Recenze bude rozhodně do konce měsíce, takže se můžeš těšit. :))

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...