Unboxing #38

Zdravím, knihomolové!

Vítám vás u unboxingu jedné z velkých novinek nakladatelství Baronet, která mi před pár minutami dorazila a já z ní mám nesmírnou radost. Knížka, která se v balíčku ukrývá je dlouho očekávaná New Adult romance z pera autorky Papírové princezny. Takže už nejspíše víte, jakou knížku vám dnes chci představit, takže jdeme na rozbalování!


Jeden srdeční náhled…


… a knížka je venku!


Pokud jste hádali, že jsem psala o knížce Něco skutečného od Erin Watt (Jen Frederick a Elle Kennedy), měli jste pravdu. Už ani já neodolala anotaci nového příběhu, který mají na svědomí dvě autorky píšící pod tak známým pseudonymem, jako je Erin Watt. Jen co jsem do knížky zatím nahlédla, vypadá to, že je vyprávěna z pohledu dvou hlavních postav, takže to nejspíše bude klasický oddechový románek, který však snad překvapí. Na knihu jsem hodně zvědavá, jelikož chci zjistit, proč jsou z těchto autorek všichni tak uneseni. A uvidíme, třeba se Něco skutečného přiblíží mé milované New Adult sérii WAGs, kterou z části napsala také Elle Kennedy…

Anotace: Autorská dvojice Erin Watt přináší návykový příběh o slavném rockerovi, jenž si potřebuje trochu vylepšit pověst, a dívce, jejímž úkolem je předstírat, že je jeho přítelkyní.
Seznamte se s Oakleym Fordem – mladou celebritou, známým hudebníkem a synem slavných herců, zpěvákem s miliony fanynek… a věčným potížistou. Na první pohled má vše, co si kdo může přát, soukromý život se mu však rozpadá, jeho hudební kariéra jde z kopce a bulvární plátky nestíhají psát o všech jeho eskapádách. Oakleyho manažeři nabízejí zdánlivě snadné řešení: Oakley musí světu dokázat, že konečně dospěl. A s tím mu má pomoci i jeho nová – a falešná – přítelkyně.
Na scénu vstupuje Vaughn Bennettová – oddaná sestra, servírka na částečný úvazek, naprosté ztělesnění „normálnosti“. Za jiných okolností by na tu nabídku nepřistoupila, její rodina však nutně potřebuje peníze, proto Vaughn nemá na vybranou. A za peníze, které jí Oakleyho tým nabízí, je ochotná přetrpět divoké hollywoodské večírky i novináře na každém kroku. No a co, že je Oakley podle ní jen povrchní sebestředný pitomec? Přece se do sebe nezamilují i ve skutečném životě… že ne?


A jsme na konci dnešního unboxingu. Doufám, že se vám knížka zalíbila a pokud stejně jako já zatím váháte nad sérii Royalové, zkuste si přečíst Něco skutečného. Tento příběh je totiž pouze jednodílný a pokud by se vám styl psaní autorek zalíbil, můžete hned sáhnout po Papírové princezně. ;)

Znáte tuto knížku? Četli jste ji? Pokud ano, líbila se vám? Četli jste již vyšlé díly Royalů? Jak se vám líbí ti?
Budu moc ráda za všechny vaše komentáře. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Aaaa tak to závidím jako hrom 😁 snad se ti knížka bude líbit ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to doufám, že mě nezklame... Nebylo by to sice poprvé, co by mě zklamala tak vychvalovaná autorka, ale snad se to zde nestane. :))

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...