HumbookFest 2019!

Zdravím, knihomolové!

Dnes tu pro vás mám opět nový článek o Humbooku! Přesněji řečeno o HumbookFestu roku 2019. Tak se na něj pojďte podívat!


Co je vlastně HumbookFest?

HumbookFest je jednodenní festival určen především pro mladé, ale i starší čtenáře Young Adult literatury. Nezáleží na tom, jestli preferujete romány nebo dáváte spíše přednost fantasy či sci-fi, právě tady totiž najdete úplně vše! Na tomto festivalu máte možnost setkat se s českými i zahraničními spisovateli. Můžete si od nich nechat podepsat knihy, ale také se dozvědět mnohé informace na jejich přednáškách, na kterých se rozhodně nebudete nudit. Krom toho má HumbookFest i svůj doprovodný program plný workshopů a mnoha dalšího…

Každý má tedy možnost najít si na HumbookFestu to, co ho nejvíce zajímá a naplno si užít celý den. Tentokrát to bude už 4. ročník a já se ho nemůžu dočkat! Minulý rok jsem byla poprvé a užila jsem si ho, jak nejvíce to šlo. Za sebe vám tedy rozhodně můžu celý festival doporučit! Teď už ale na řadu přichází ta nejdůležitější otázka:

Kdy a kde bude HumbookFest 2019 probíhat?

Celá akce se uskuteční 5. října 2019 v Kongresovém centru Praha, které je navíc plně bezbariérové! Takže pokud je tu někdo, kdo je stejně jako já na vozíku, ale vaše láska k Young Adult knihám nezná hranici, tak rozhodně neváhejte a přijďte, protože tahle akce za to stojí! Poznáte zde totiž mnoho knihomolů, s nimiž si o svých milovaných příbězích můžete povídat a získáte zde zážitky, na které jen tak nezapomenete. Lístky na HumbookFest se začnou prodávat v létě, takže se nezapomeňte přidat k události na Facebooku, ať vám nic neunikne!


To by ode mě bylo pro dnešek vše. Já doufám, že se vám tento kratičký článek líbil a získali jste všechny informace, které jste hledali. Co se týká přesného programu, tak ten se brzy začne postupně poodhalovat, takže se máte rozhodně na co těšit!

Chystáte se na letošní HumbookFest? Jakého autora byste si nejvíce přáli potkat naživo? Máte nějaké tipy, kdo letos přijede? A máte na mě nějaké otázky ohledně HumbookFestu?
Rozhodně neváhejte a napište mi je do komentářů i s vašimi tipy na autory. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka

A ještě jedna důležitá informace na závěr. Cospayls budou! Ovšem o tom až někdy příště… Zatím vám sem ale dám pár fotek z minulého ročníku, abyste věděli, na co se můžete těšit. :)


Komentáře

  1. Ja sa určite chystám a tajne dúfam, že keď minulý rok Leigh nakoniec nevyšla, dočkáme sa jej tento rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám takový pocit, že by to s Leigh mohlo tento rok vyjít. To bych si pak konečně přečetla Šest vran, o kterých všichni básní. :D

      Vymazat
  2. Typy ohledně toho kdo by se mohl na humbooku letos ukázat moc nemám, ale přála bych si kdyby tam byla třeba Sarah J. Maasová nebo Kiera Cassová:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Sarah J. Maas bych brala všemi deseti! <3 A od Kiery bych si tedy asi musela už konečně něco přečíst. :D

      Vymazat
  3. Zatím přemýšlím jestli jít nebo ne :) Uvidíme, čím mě letos Humbook zaujme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Program se už snad brzy začne poodhalovat, tak držím palce, ať se tam najde něco přesně pro tebe. ;)

      Vymazat
  4. Minulý rok som bola na Humbooku po prvýkrát a veľmi som si ho užila - stále zvažujem ale či ísť aj tento rok - asi nakoniec uvidím podľa programu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě se chystám na Humbook, jsem napnutá jak kšandy, kdo tentokrát přijede :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Nedivím se ti. :) Také jsem zvědavá, kdo všechno se tam tenhle rok ukáže. ♥

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...