Oznámení 1. zahraničního autora HumbookFestu 2019 + kvíz

Zdravím, knihomolové!

Konečně vás můžu s radostí uvítat u nového článku, v němž bych vám ráda představila prvního zahraničního autora, kterého budeme moct potkat na letošním HumbookFestu. Tak se do toho pojďme pustit!



Opět se potvrzuje mé nepsané pravidlo a tím je, že jsem od autora, který dorazí na HumbookFest, zatím nic nečetla. Můj TBR list se tedy opět zvedl, a to o rovnou celou trilogii, Kroniky pozůstalých. První autorka, kterou nám Humbook před pár hodinami oficiálně představil, je totiž Mary E. Pearson. Už slyším ten jásot! Sama za sebe musím říct, že jsem ohromně šťastná. Už Falešný polibek mě totiž hned po svém vydání nesmírně zaujal svou obálkou a anotací, takže si knihu moc ráda přečtu. A konečně k tomu mám pořádný důvod!

Autorka k nám tedy v říjnu dorazí a už jen z jejích fotografií můžeme usoudit, že se jedná o nesmírně sympatického člověka. Ráda bych vám tady k jejím knihám napsala něco víc, ale jak už jsem zmiňovala, zatím jsem si nepřečetla ani první díl z již vydané trilogie. A to dokonce tento měsíc vyjde ještě nová kniha od Mary, Zlodějský tanec! Takže pokud jste na tom s jejími knihami stejně špatně jako já, máme co dohánět. :D

Abych tento článek trochu obohatila – a snad ho pro vás udělala zajímavější, – připravila jsem si tu menší kvíz, abyste mohli zjistit, jak jste na 1. zahraničního autora připraveni. Tak to pojďte prozkoumat!


Tak co, jaký máte výsledek? Jste na Mary E. Pearson připraveni, nebo jste stejná ostuda jako já? :D Budu moc ráda, když svůj výsledek sdílíte a třeba se i tímto způsobem podělíte o tu skvělou zprávu, kdo dorazí na HumbookFest 2019!

Těšíte se na Mary? Máte radost, že dorazí právě ona? Tipovali jste ji nebo jste si mysleli, že první autor bude úplně někdo jiný? Jaké byly vaše tipy a v jakého dalšího zahraničního autora doufáte?
Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentářů. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Mě vyšlo "Už o autorce a jejích knihách něco víš, ale ještě tě nějaké to dobrodružství čeká!" :D :))
    A samozřejmě se moc těším!!! ^_^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti přeji jen to nejlepší a největší dobrodružství, které ti příběh nabídne! :D Jsem ráda, že jsi z autorky nadšená. :)

      Vymazat
  2. Jojoo.... Náš moc dobře známý Box of Shame :D

    OdpovědětVymazat
  3. Musím sa priznať, že ma výsledok toho kvízu ani trochu neprekvapil - vzhľadom na to, že som stále od autorky nič nečítala :D Ale Falošný polibek mám doma a naozaj sa naň chystám :D A aspoň budem mať teraz o dôvod viac prečo knihu prečítať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám hned důvod si knihu konečně přečíst. :) Teď si jen najít volný čas. :D Přeji hezké čtení!

      Vymazat
  4. ,,Už o autorce něco vím a ještě to dobrodružství mě čeká"! To je boží !! Moc se ti to povedlo! ♥

    Já uvidím, asi si pustím do té její nejnovější ♥

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti ten kvíz tak líbí. :) Děkuji! <3
      Co jsem zaslechla, tak ta nejnovější navazuje světem na Kroniky pozůstalých, takže ti doporučuji si raději předtím přečíst ty. Ale chápu, že si nejde přečíst vše. :D

      Vymazat
  5. Taky jsem od ni nic necetla. Znam ji jen z videni, kdyz sleduji recenze a tak a pamatuji si, kdyz vychazel prvni dil. Ale jinak nemam tuto serii ani na seznamu. Jsem zvedava, kdo budou dalsi hoste...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale třeba tě další autoři zaujmou víc. :)

      Vymazat
  6. Na tuhle sérii jsem se stále ještě nedostala. Ale asi bych to měla dohnat!

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná kresba! Já jsem Mary tipovala a jsem ráda. Zatím mám přečtený jen polibek, ale brzy to doženu :) Na autorku se těším a jsem zvědavá, kdo tu bude dál. Marie Lu? Marissa Meyer?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...