Remy z pohledu Remingtona...

Remy

Autor: Katy Evans

Série: V ringu 3.

Originální název: Remy

Počet stran: 288

Vydavatelství: Baronet

Anotace: Remington Tate, slavný bojovník ligy Underground, je záhadou svým blízkým i sám sobě. Jeho mysl je složitá i průzračně čistá, plná světla i temnoty. V jednu chvíli si vše pečlivě plánuje, v dalším okamžiku se vymkne kontrole. V životě má jedinou konstantu: nekonečnou touhu chránit, opatrovat a milovat Brooke Dumasovou. Tohle je jeho příběh; od okamžiku, kdy ji poprvé spatřil a bez sebemenších pochyb věděl, že o ni a za ni stojí za to bojovat…

Remington Tate. Současnost: Muž a ochránce, který se nemůže dočkat až si konečně vezme svou milovanou Brooke za manželku a bude oficiálně jeho. Minulost: Bojovník a sukničkář, který v aréně při zápase potká anděla. Příběh očima Remingtona o tom jak potkal Brooke. O tom jak musí bojovat sám se sebou. A hlavně o tom, jak našel to nejdůležitější pro svůj život. Spřízněnou duši, která ho chápe. A chápe ho, i když není vždy sám sebou...

"Moje vlastní hlava mě polovinu života zrazuje. Jeden den mi namlouvá, že jsem Bůh. V dalším mě přesvědčuje, že nejen vládnu peklu, ale že já ho vynalezl."
- Remington

Kniha je takové opakování předešlých dvou dílů, tedy V ringu a Šance, ve zkrácené podobě a s přídavkem svatby. V podstatě se v kapitolám Minulost člověk nedozví nic nového co by už z předešlých knih nevěděl. Což by mi až tak nevadilo, ale... Remingtonů pohled je v podstatě zaměřený jen na tři věci. Boj. Brook. Sex. Při čtení jsem měla chvílemi i pocit, že se Remy přeměnil na mírnější verzi Christiana Greye z 50 odstínů šedi. Slovo "podmanil" se tam snad objevilo častěji než v 50 odstínech a to bylo na můj vkus už příliš.

"Cítím se jako zatracenej král, co právě získal království jménem Brook Jiskřička Dumasová."
- Remington

Nedá se říct, že by mě tahle knížka nějak nadchla nebo naopak zklamala. Byl to takový průměr. Nějaké části mě bavili, nějaké ne. Stejně jako v předešlých knížkách, tak i tady byl seznam písní, které se vyskytovali v průběhu děje. Iris od Goo Goo Dolls, tu totiž nemohla chybět.

Jestli mám knihu doporučit nebo ne? Určitě doporučuju i kdyby jste si měli přečíst pouze kapitoly Současnost. Ty mě totiž chvílemi i rozesmáli a mile potěšili. Jakmile se tam totiž objevil Pete nebo Riley, vždy to stálo za to. Knihu hodnotím tedy celkem kladně, ale na mě už bylo v poslední době Katy nějak moc, takže si od ní dám aspoň na chvíli pauzu :)
A teď už hodnocení!

Komentáře

Oblíbené články...