Unboxing #8

Zdravím knihomolové!

Mám tu pro vás další unboxing jednoho balíčku s knižní novinkou od nakladatelství Omega. Tentokrát se žádné zpoždění nekonalo a knížka dorazila brzy. Nebudu to tedy déle protahovat a rovnou jdeme k samotnému balíčku.



A teď už jdu rychle tuto zásilku otevřít.


Menší náhled do balíčku…


… a tady je. S radostí vám můžu představit knížku Deník fejsbukové matky pokračuje od Lucie Nachtigallové. Nejedná se ovšem o klasickou knížku s dějovou linkou. Celá kniha je stejně jako první díl psaná pouze formou statusů, které známe klasicky z Facebooku.

Anotace: Specifický smysl pro humor, sebeironie a další stovky vtipných příběhů mámy od tří dětí, kterou jste mohli poznat už v prvním díle Deníku fejsbukové matky, tlačí na naši bránici snad s ještě větší silou než předtím.
Peripetie, které rodiče, dvojčata Viki a Fandu, jejich malou sestru Bětku a domácí zvěřinec denně potkávají, tentokráte zahrnují statusy z let 2012 – 2014. Jak to dopadne, když se přetížená matka rozhodne ještě kromě plození, rození, kojení a výchovy dětí podnikat? Věřte, že se budete smát od první do poslední stránky.
Stejně jako u prvního dílu i zde platí, že knihu můžete začít číst zepředu, zezadu, nebo třeba i odprostřed, a přesto vám nic neuteče. Všude se chytnete a všude se poznáte. V tomto vydání navíc najdete originální bonusový materiál.

Na knížku se opravdu těším, a jelikož jsem zrovna dnes jednu knížku dočetla, tak se do této můžu hned pustit. Sice jsem první díl nečetla, ale řekla bych, že to v tomto případě nebude zas až tolik vadit. Doufám, že mě knížka dokáže pobavit a rozesmát na celé čáře.

Už jste tuto knížku četli anebo se na ni chystáte? A jaký byl podle vás první díl? Budu moc ráda ze každý váš komentář.

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka!


Komentáře

Oblíbené články...