Ochránce ukrytý pod slupkou drsňáka…

Rebelský dědic


Autor: Vi Keeland, Penelope Ward

Série: Rush Duet 1.

Originální název: Rush Hier

Žánr: NA, erotický román

Počet stran: 264

Vydavatelství: Baronet

Oficiální anotace: Gia přijíždí na léto pracovat do Hamptons. Po jedné nevydařené noci s jistým mužem se rozhodne, že si dá po zbytek léta od opačného pohlaví pohov. Toho se ovšem drží jen do té doby, dokud nepozná svého nového šéfa Rushe, muže s komplikovanou minulostí a rodinou, jež s ním nechce mít nic společného. Rush svým citům vůči Gie vzdoruje, protože vztah nechce, a raději vyhledává náhodné známosti. K Gie ho však táhne něco, čemu nedokáže odolat. Když spolu Gia a Rush skutečně začnou chodit, Gia brzy nato zjistí, že během oné noci na začátku léta otěhotněla. Společně se rozhodnou tuto překážku překonat, ale nebude to tak snadné, jak by se mohlo zdát…

"Život je z deseti procent o tom, co se ti stane, a z devadesáti o tom, co s tím uděláš."

Pronajmout si na léto dům na pláži a celé dny a noci pracovat na svém románu. Přesně takové byly mé plány, jenže já nějak nejsem schopná napsat ani jednu smysluplnou větu. Mám zatím jen tři kapitoly, které jsem měla i v době, když jsem podepisovala smlouvu s nakladateli, což už nějaký ten pátek bude…

Podle kamarádky potřebuji na chvíli vypnout od psaní. Chce tedy po mě, abych za ní jeden večer vzala směnu v baru. Mám míchat koktejly. Já. Ta, která je ráda, že ví, jak si připravit Cosmopolitan. No, dobře. Když si o to řekla… Jenže věci se mi trochu vymknou z rukou a mě za barem nachytá její šéf, Rush. Ten nejkrásnější chlap, kterého jsem kdy viděla. Ovšem také ten největší hulvát a egomaniak, který mi nabídne práci. I když nabídne… ono by se to tak trochu dalo považovat za vydírání. Co teď?

"Ona píše zamilovaný romány, Oaku. Pitomý pohádky. To znamená, že hluboko uvnitř tu pohádku chce i pro sebe. A já nejsem žádná pohádka. Já jsem materiál na horor."

Kniha, u níž si odpočinete, zasmějete se u ní, a hlavně vás dokáže svým nečekaným zvratem i překvapit. To je Rebelský dědic od dvojice autorek Vi Keeland a Penelope Ward, které svou spoluprací opět nezklamaly. Tentokrát pro své čtenáře připravily poutavý příběh, který je dokonce o trochu lepší než jejich předchozí společná kniha s názvem Milá Bridget, chci tě. Rebelský dědic je navíc prvním dílem z duologie Rush Duet, jejíž závěr bude vycházet přibližně koncem května. A věřte mi, že pokud si hlavní hrdiny Rushe s Giou oblíbíte, ten druhý díl budete potřebovat!

Penelope Ward & Vi Keeland
Ve vypravování se střídá Gia s Rushem, díky jejichž popisům se čtenář do knihy krásně vžije. Jen Rushův slovník může být kvůli vulgarismům pro někoho hůře stravitelný. Ovšem není to až tak peprné, jako v knize King… Co se týká postav, tak chvílemi můžete mít pocit, že Rush je v myšlenkách takový pan Grey v bledě modrém. Ale tato kniha není rozhodně žádným BDSM erotickým románem. Hlavní hrdinku Giu si většina čtenářek oblíbí už jen díky tomu, že se snaží napsat svou vlastní knihu. Je hodně sympatická, chvílemi i tak trochu praštěná a někdy až nečekaně a přehnaně impulzivní, ale skvěle se do ní dá vžít.

Hlavní zápletka je hodně předvídatelná, ale autorky ji dokázaly přikrášlit tak, že knihu přečtete na jeden zátah a ta jednoduchost vám vůbec nebude vadit. Navíc do knihy vměstnali jeden překvapivý moment, který vše rázem změní a příběh to udělá ještě čtivější. Po dočtení se budete chtít okamžitě pustit do pokračování, protože ten moment, ve kterém to autorky utnuly, nemohly vybrat hůř. Jako vážně?! Jak ta scéna pokračuje?

K obálce se asi není potřeba vyjadřovat. Zas je to taková ta NA klasika, na které je snad vždy polonahý chlápek. Jen tu mám takovou drobnost… Buďto jsem barvoslepá, nebo ty jeho vlasy na přebalu nejsou špinavě blond, jak mají být ty Rushovy… No, že by se v tisku někde sekli?

A teď hurá na můj názor! Příběh se mi skvěle trefil do nálady. Krásně jsem si u něj odpočinula, vybuchovala jsem nekontrolovatelně smíchy, protáčela jsem oči v sloup a hltala jsem to až do poslední strany, po které zkrátka potřebuji pokračování! Ohromně mě totiž zajímají ty reakce postav na situaci, která tam vznikla. Vi s Penelope za mě píší skvělé příběhy, které jsou takovým mým "Dirty Pleasure" a já vám je moc doporučuji!

Tato kniha je pro všechny, kdo hledají NA román s erotickým nábojem, u kterého si odpočinou a skvěle se pobaví.

A teď už hodnocení!

    83%

Znáte tuto knihu? Četli jste ji nebo se na ni chytáte? Pokud jste ji četli, také nutně potřebujete druhý díl? Četli jste jinou knihu od těchto autorek? Jakou a jaký u vás měla úspěch?
Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentáře. :)

Za poskytnutí tohoto recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Baronet, u kterých si knihu Rebelský dědic můžete pořídit.


Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Určitě napiš! :D A klidně si k tomu přidej i druhý díl Rebelské srdce, ten budeš rozhodně taky potřebovat. XD

      Vymazat
  2. Podľa obálky by som si knihu asi nekúpila, každopádne vnútro ma zaujalo, citáty z nej sú veľmi pekné :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že tě kniha zaujala a pokud se do ní pustíš, doufám, že se ti bude líbit. :))

      Vymazat
  3. Já tyhle knížky můžu. Obálky jsou teda vždycky děsný, ale ten oddechový příběh pod ní za to očividně stojí :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...