Novoroční soutěž!

Zdravím knihomolové!

Volejte sláva… Je tu má první soutěž na blogu a k tomu rovnou novoroční! Mám tu pro vás jednu knihu neknihu, jak se to tak vezme. Každý si někdy potřebuje vybít svůj vztek, a proč ne rovnou v Destrukčním deníčku do kapsy od Keri Smith.



Nevím jak vás, ale mně zrovna antistresové omalovánky dvakrát neuklidňují, spíše naopak. Vybarvit ty nejmenší políčka okvětních lístků a hlavně nepřetáhnout, je kolikrát větší stres, než celodenní práce nebo škola. Mě vždy nejvíce uklidní hudba, a když už ani ta, tak mi stačí vzít do ruky nějaký popsaný papír, který už nepotřebuju a roztrhám ho na co nejmenší kousíčky. To vždy zabere, ale netvrdím, že na to stačí jen jeden papír. :)

Ale proč trhat nějaký papír, když právě k takovým účelům vydalo CooBoo Destrukční deníček do kapsy, který sebou díky své velikosti můžete nosit prakticky kamkoli. Ukrývá v sobě všemožné varianty jak danou stránku kreativně poničit a tím vás dokáže i skvěle pobavit a zvednout vám náladu, pokud zrovna nejste ve své kůži. A jelikož nadešel Nový rok, tak nějaké to vybití stresu bude každý potřebovat.

Soutěž začíná právě teď a končí v neděli 15. ledna. A jak se vlastně soutěže zúčastnit?

Jako první sdílejte tuto soutěž a dále mi napište do komentářů:

1. Kde a pod jakým jménem jste tuto soutěž sdílely.

2. Jaké knihy si přejete za rok 2017 nejvíce přečíst.

3. E-mailovou adresu, na kterou vás mám v případě výhry kontaktovat.

Toť vše a jste automaticky v soutěži. Při výběru výherce, budu postupovat tak, že si přepíšu jména na lístečky a pak jednoho z vás vylosuji. Výherce vyhlásím do konce dalšího týdne.

Účastnit se může pouze ten, kdo má doručovací adresu v České republice.

Doufám, že se vám má první soutěž líbí, a že se ji zúčastníte. Přeji vám všem šťastný rok 2017 plný knih a co nejméně stresových situací. :)

Mějte se hezky,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Sdílela jsem soutěž na Google + pod jménem Bára Alexová :)
    Opět se pořádně pustím do žánru fantasy, který je mým nejzamilovanějším, ale sem tam sáhnu i někam jinam, protože to opravdu není na škodu :)
    Email: barunka.alex@gmail.com

    Děkuji za soutěž, protože něco takového se opravdu hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Soutěž sdílena na pinterestu. Jméno: Anna Benišová
    Hodně se těším na fantasy, historické romány a čeká mne i nějaká povinná četba z maturitního seznamu. Jsem zvědavá na druhý díl série Jiskra v popelu, jednička mi vyrazila dech. Určitě se chystám přečíst pár knih od českých autorů, Petra Stehlíková s Naslouchačem zatím vede, proto se nemohu dočkat na pokračování.
    Destrukční deníček by se mi opravdu hodil, protože každý druhý sešit je počmáraný, či nějak roztrhlý :). U mne je toto nutnost. Děkuji za pěknou soutěž a moc hezký blog.
    Email: anna.benisova@gnj.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sdílela jsem na Google+ pod účtem: Mermaidka (Koutek U dvou kočiček)
    V nadcházejícím roce, bych se ráda dostala ke knihám s tématikou o 2.svět.válce - a navázat tím na již přečtenou knihu Chlapec na dřevěné bedně. A dále mám spadeno na detektivky od Camilly Läckberg. Obě tato témata nejsou u mě běžné, takže bych si tím ráda rozšířila obzory a tématiku :-)
    Děkuji za super soutěž, takový deníček by se mi do kabelky rozhodně hodil :-D
    E-mail: mermaida86@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Změna knižních témat není nikdy na škodu. :) To já děkuji za účast. ;)

      Vymazat
  4. Ahojky moc pěkná soutěž :)
    Sdílím na Google+ jako Alyssana Alyss
    Na tento rok jsem si dala úkol, že přečtu všechny knihy, které jsem si koupila a pořád jsem je nepřečetla. Mám tedy v plánu přečíst celou svou knihovničku. A co se týče knih, které si chci teprve koupit tak jich je taky hodně, ale hlavně Koruna, První konec, Historie nás dvou :)
    E-mail: alyssana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přečíst všechny nepřečtené knihy z mé knihovny bych také chtěla. :D Děkuju :)

      Vymazat
  5. Sdílela jsem na Google+ jako Tee knihomolka

    Já se chystám jako každý rok na můj nejoblíbenější žánr - fantasy. Hlavně má vyjít druhý díl Dvora trnů a růží a Jiskry v popelu. Už se nemůžu dočkat. :) Také bych se ráda pustila do knih, které mám v knihovničce. Na seznamu na Databázi mám asi 500 knih, které hodlám přečíst, takže mám z čeho vybírat. :D
    Děkuji za skvělou soutěž. :)
    spisy.jedne.knihomolky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvou účast v soutěži :) Zrovna přemýšlím, že by to chtělo nějaké fantasy a na Jiskru v popelu jsem úplně zapomněla. Děkuji za připomenutí ;)

      Vymazat
  6. Sdílela jsem na instagramu jako @majdamaro a já letos zůstanu u fantasy, moc bych si chtěla přečíst Jiskru v popelu, Rudou královnu, Skleněný trůn, Eragon a mohla bych pokračovat do haleluja... A email: maroszova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skleněný trůn je opravdu skvělý, nejde se od něj odtrhnout. Kdybych nemusela psát recenzi, už ho mám přečtený a pokračuji hned dalším dílem. :) Bála jsem se zklamání, ale naštěstí nepřichází. :D Děkuji za účast. ;)

      Vymazat
  7. Sdílela jsem verejne na facebooku, pod jménem Tereza Bujnovská. Letos se chystám číst konečně knihu od Aňi Geislerove, potom pána prstenů k maturitě, opět si přečíst všechny tři knihy Hunger games,které mám nejraději a pak spoustu dalšího, jinak toto je na seznámí jako první! Email: 22terinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. 1. Sdílím na google plus pod stejným účtem jako píši tento komentář
    2. Chtěla bych dočíst sérii Skleněný trůn a udělat re- reading mých oblíbených knih v angličtině, dále bych chtěla přečíst knížky, které mám nepřečtené v knihovničce např. Stránky světa, Země příběhů, Selekce
    3. karolina.knavova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížku Země příběhů se chystám tento rok také číst, jen nevím kdy se k ní dostanu. :) Děkuji za tvou účast.

      Vymazat
  9. Sdílím na google pod stejným jménem jak píšu teď.
    Nejvíc se těším na další díl Skleněného trůnu, na knihu Čáry života (jsem zvědavá jestli to bude tak zajímavé čtení jako Divergence) a v neposlední řadě na knihu Žízeň od Jo Nesbo.
    berydana@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc pěkné knížky. Přeji pěkné čtení a děkuji za účast. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...