Unboxing #45

Zdravím, knihomolové!

Vítám vás u nového unboxingu z nakladatelství Baronet, na který kvůli menšímu omylu už týden čekám. Balík se díky špatnému PSČ nejspíš dostal Libavského Údolí, ale naštěstí je už u mě a já se můžu do knih pustit. Měly by se zde ukrývat rovnou tři příběhy, a to jedna zářijová kriminálka a poté dva říjnové New Adult romány, na které se nesmírně těším. Jeden z nich je dokonce i žhavou novinkou, která vyšla z tisku minulý týden.  Tak se na ně pojďme podívat…


Takto by vypadal balíček a teď by to chtělo menší náhled.


A knížky jsou zde!


Asi není žádným překvapením, že jsem Baronet poprosila o třetí díl ze série Karen Vailová. Druhý díl pro mě byl sice trochu zklamáním, ale pokračování si nenechám ujít, zvlášť když předchozí případ nebyl zcela vyřešen a skončil tak napínavě. Mám tu tedy knihu Zrychlení od Alana Jacobsona, do které se chci pustit co nejdříve asi jako do každé knihy. :) Jsem opravdu zvědavá, jak bude autor v příběhu pokračovat a jaké případy profilovačce FBI zas připraví…

Anotace: Když detektiv Robby Hernandez, přítel profilovačky FBI Karen Vailové, zmizí ve vinařské oblasti Napa Valley, nezbude po něm ani stopy, až na krvavou skvrnu a možnou souvislost s řáděním brutálního sériového vraha v okolí. Zatímco mordparta zápolí s pátráním po Robbym, vrah dráždí Vailovou zabíjením dalších obětí, jejichž mrtvoly zanechává na veřejných místech. Nese tento pachatel odpovědnost i za Robbyho zmizení?
Zběsilý závod s časem zavede Vailovou z Washingtonu do bohatých plážových letovisek v okolí San Diega i do výstředního přepychu Las Vegas, ale odhalí jí i šokující pravdy – pravdy, které Karen Vailovou navždy změní.



Když to vezmu postupně, jak knihy vycházely, tak tu dále mám příběh Věř mi od Kylie Scott. Tato kniha vypadá z anotace nesmírně zajímavě a láká mě z těchto pří knih nejvíce.  Navíc jsem jen z menšího náhledu zjistila, že má v sobě seznam písní, takže už teď tu knihu miluji a těším se, až se do ní pustím. Vypadá to na oddechový a přitom zajímavý román, který mě zaujme.

"Mládí přináší mnoho nových zážitků: poprvé jdete za školu, poprvé se zamilujete, poprvé vám někdo drží u hlavy zbraň."

Anotace: Den, kdy byla držena jako rukojmí při přepadení večerky, otřese celým Ediiným životem. Už nehodlá dál snášet šikanu a snobství na soukromé akademii a přestoupí na státní střední školu, kde se setká s Johnem, klukem, který riskoval svůj život, aby zachránil ten její.
Zatímco si Edie chce užívat, John se naopak touží usadit. Po letech plných večírků a prodávání drog se svým starším bratrem chce vést normální život – chodit včas do školy a začít myslet na budoucnost. Cení si přátelství s Edie, pomáhá jí držet se dál od potíží i rozšiřovat si obzory.
Brzy se však o slovo opět přihlásí temný svět plný nebezpečí, kterému už jednou jen stěží unikli. Poprvé měli štěstí a přežili, podruhé však mohou ztratit mnohem víc – jeden druhého.



A jako poslední se zde ukrývá Milá Bridget, chci tě od Penelope Ward a Vi Keeland. Tento příběh vypadá na jednohubku, kterou máte za den přečtenou. Doufám, že Penelope Ward nezklame, a i u této knihy se budu smát z plných plic, jako tomu bylo u Řekni něco legračního. Jsem také zvědavá, jak její styl psaní ovlivní Vi Keeland, od které jsem zatím nic nečetla, ale vy ji můžete znát z knih Alfa samec a Šéf, které vydal Ikar pod edicí New Adult… Tuto knihu budu číst asi hned, ale budu si muset před čtením sundat z knihy ten přebal, jelikož jinak s ní nepřekročím práh pokoje. :))

Anotace: Milá Bridget,
píšu ti tenhle dopis, protože je dost nepravděpodobné, že bych někdy sebral odvahu říct ti to do očí.
Takže tady to je.
Vůbec se k sobě nehodíme. Ty jsi spořádaná svobodná matka, co to má v hlavě srovnané. Já jsem jen nezodpovědný doktůrek z Anglie, co tu ve městě působí jenom dočasně a žije v tvojí přestavěné garáži, než se zase vrátí domů.
Jenže se tu vyskytla taková věc… z nějakého pitomého důvodu na tebe prostě nedokážu přestat myslet, a to v dost nevhodných souvislostech.
Chci tě.
Jediný důvod, proč ti to teď píšu, je, že si nemyslím, že je to jednostranné. Všiml jsem si, jak se na mě díváš. Asi působím dost trapně, když po sobě házíme neslušnými vtípky, ale to, že mě přitahuješ, žádný vtip není.
Takže proč ti to vlastně píšu? Prostě tím chci naznačit, že jsme oba dospělí, sex je zdravá a přirozená věc, a že mě můžeš najít hned za těmi dveřmi z kuchyně do garáže. Mám-li být úplně přesný, chci, abys věděla, že ty dveře odteď nechávám otevřené pro případ, že bys za mnou třeba někdy v noci chtěla zajít.
Bez otázek.
Přemýšlej o tom.
Anebo ne.
Jak budeš chtít.
Beztak pochybuju, že ti ten dopis vůbec strčím pod dveře.
Simon


To by bylo z dnešního unboxingu vše. Doufám, že vás knihy alespoň trochu zaujaly a budete se těšit na jejich recenze. Já se tedy nejdříve pustím nejspíš do knihy Milá Bridget, chci tě, prohodím to Zrychlením a na závěr se pustím do Věř mi. A samozřejmě to také proložím knihami z Cosmopolisu, které mi dorazily včera... Už to tedy nebudu déle prodlužovat a jdu se pustit do čtení!

Zaujala vás nějaká knihy z těchto tří? Chystáte se na některou nebo ji už máte přečtenou? Která kniha vás zaujala nejvíc?
Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentáře. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka



Komentáře

  1. Ver mi bylo vyborne cteni, bavilo me :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné nové kousky :) Prakticky na všechny tři mám zálusk :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji... Nedivím se, všechny tři vypadají skvěle, tak snad se k nim dostaneš. :))

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...