Unboxing #27

Zdravím, knihomolové!
 
Vítám vás u prvního letošního unboxingu, ve kterém bych vám ráda představila jednu žhavou novinku od nakladatelství Omega. Knížka, kterou vám zde ukážu spadá do mého oblíbeného žánru, takže není divu, že jsem tuto knížku zatoužila mít okamžitě v rukou. Obsah tohoto balíčku mě totiž zaujal nejen svou obálkou, ale především svým hodnocením na Goodreads, které je opravdu dobré. Jakou knihu to tedy balíček ukrývá?
 

 
Ze zavřené krabice opravdu nic nepoznáte, takže ji jdeme otevřít!
 
 
Menší náhled…
 
 
A už je venku! Kniha Dívka na kusy od Kathleen Glasgow zaujme na první pohled každého milovníka thrillerů. Tak totiž vypadá její obálka, tedy alespoň já bych řekla, že se jedná o thriller, ale není to tak. Příběh Dívka na kusy je YA příběh o dívce, které její osud vzal více než by kdokoli dokázal snést. Vypadá to tedy na knihu, kterou nebude nejlepší číst ve špatném životním rozpoložení. Já jsem každopádně na příběh opravdu hodně zvědavá. Na přebalu knihy je navíc citace od Nicole Yoon, autorky příběhu Všechno, úplně všechno, kterou jsem si po přečtení okamžitě oblíbila. Nicole Yoon o této knize říká: „Děsivá, krásná a také velmi důležitá kniha,“ čímž mou zvědavost na celý příběh jen zvyšuje.
 
Anotace: Charlotta Davisová je na kousky. Je jí teprve sedmnáct a už ztratila skoro všechny blízké. Ale ví, jak na tuto ztrátu zapomenout. Mysl jí otupí skleněné střepy. Nemusí pak myslet na otce a řeku. Nebo na nejlepší kamarádku, ze které je teď chodící zombie. Nebo na svou matku, která o ni nestojí.
S každou novou jizvou ztvrdne Charlottino srdce o trochu víc, přesto to stále tolik bolí. Nebolí to však dost, abyste na to nemysleli, což je někdy jediná cesta, abyste našli cestu zpět od kraje propasti.
Velmi dojemný příběh o dívce, které vzal okolní svět skoro vše, na čem jí záleželo, a o naději, která jí pomohla postavit se znovu na nohy.
 
 
A to by bylo z dnešního unboxingu úplně vše. Doufám, že vás kniha zaujala a třeba se po ní podíváte. Já se jdu každopádně do knihy co nejrychleji pustit. Dnes jsem totiž dočetla sérii Kroniky Kaninů a autorka mi celkem zkazila náladu. Jdu si ji tedy zpravit. :)
 
Už jste o této knize slyšeli? Zaujala vás? Jak se vám líbí tato knižní obálka oproti originálu?
Budu moc ráda za každý váš komentář. :)
 
Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka
 
 

Komentáře

  1. Taky na ni čekám a musím říct, že s velkými nadějemi.

    OdpovědětVymazat
  2. uz jsem na to koukala, ale pockam si na nejake recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že tak slibná knížka bude mít jen ty nejlepší recenze, ale uvidíme později. Snad to nebude nějaký propadák... Každopádně zatím vypadá hodně dobře. :))

      Vymazat
  3. Také by mi měla v nejbližší době přijít a musím říct, že už se na ní moc těším. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti přeji hezké čtení a ať dorazí co nejdříve. :)

      Vymazat
  4. Do téhle jsem nešla, ale recenzi si ráda přečtu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze snad bude příští týden asi až ke konci... Nejdřív chystám RC série Kroniky Kaninu, které budou nějakou tu chvilku trvat... Samozřejmě také musím Dívku na kusy nejdříve přečíst. :))

      Vymazat
  5. Pekne napísaný článok, je super, že to nie je iba taký "oničom unboxing" s fotkami a anotáciou. taktiež fotky sú krásne, takže chválim :-) Čo sa týka knihy nepoznám, takže dúfam, že bude recenzia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc, moc děkuji za tak milá slova. Snažím se, aby v rozbalovacím článku bylo něco víc a jsem ráda, že se ti líbí. :) Knížka mě prozatím nepřestává překvapovat a moc se mi líbí, je těžké se od ní odtrhnout. :))

      Vymazat
  6. Vypadá moc zajímavě, taky jsem po ní pokukovala, tak se těším na recenzi, která mi napoví, zda pořídit nebo ne :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na straně 30, takže zatím nemůžu moc hodnotit... Pokud však čteš ráda YA romány, které se zabývají psychikou, sebepoškozováních a nelehkým osudem, tak to nejspíš nebude špatná volba. :))

      Vymazat
  7. Jsem zvědavá na recenzi, vypadá to na jednu z těch lepších, "hlubších" YA knih. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týká té "hloubky", tak ta tam rozhodně je tedy alespoň prozatím... :))

      Vymazat
  8. Tahle kniha mě také docela láká :) O to víc se těším na tvoji recenzi, abych věděla, jestli si ji pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, že tě láká. Vypadá opravdu moc dobře. :) Recenzi plánuji tak na úterý nejdéle na středu, takže pokud chceš, můžeš ji vyhlížet. :))

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...