Unboxing #47

Zdravím, knihomolové!

Vítám vás u nového článku, kterým je tentokrát unboxing z e-shopu Megaknihy, kterým tímto za balíček moc děkuji. Už je déle než rok, co jsem si od nich brala knihu k recenzi, a tak jsem si řekla, že nadešel čas si před koncem roku zas o jeden příběh napsat. Jenže o který? Napadalo mě spoustu variant, ale nechtěla jsem příběh se série a když už jsem si některou knihu vybrala, tak stála 303 korun. Což ti, kteří s Megaknihami spolupracují vědí, že kniha musí být do 300,-. A po dlouhém hledání jsem konečně našla jednu knihu, která splňovala všechny podmínky a já bych vám ji teď ráda ukázala.


Balíček by tu byl. Teď menší náhled...


… a knížka je na světě!


Zámek v oblacích od autorky mé oblíbené série Drahokamy, Kerstin Gier. Tato kniha není z žádné série, jak jsem si původně myslela, takže skvěle splňuje to, co jsem chtěla. Navíc to vypadá na hodně jednoduchý a pohádkový příběh, který, jak doufám, v sobě ukrývá i kapku fantasy. Ovšem to uvidím, až se do knihy pustím. Zatím jen vím, že Kerstin Gier píše velice chytlavě, a tak se na její novou knihu opravdu moc těším.

Anotace: Ve švýcarských Alpách leží hotel, který má nejlepší časy za sebou. Ale když se na přelomu roku koná velkolepá oslava a přicházejí hosté z celého světa, sedmnáctiletá Fanny má plné ruce práce. Avšak jak postupně poznává, nic není takové, jak se zdá. Co se skrývá za sametovými závěsy? Vlastní žena ruského oligarchy skutečně legendární diamant? A proč ten hezký Tristan raději vylezl po fasádě, než aby šel po schodech? Fanny se ocitá uprostřed život ohrožujícího dobrodružství, v němž může ztratit nejen srdce.


A to by bylo z dnešního unboxingu vše. Doufám, že se vám knížka líbí a budete se těšit na recenzi, která bude co nejdříve. Já jsem na příběh každopádně hodně zvědavá a těším se na prostředí Alp, ve kterém se má odehrávat. Sice hlavní hrdinové asi nepřekonají Gideona s Gwendolyn z Drahokamů, ale snad bude příběh alespoň z poloviny tak dobrý jako byl ten jejich.

Znáte tuto knihu? Četli jste ji nebo se na ni chystáte? Máte rádi autorku Kertin Gier? Kterou její knihu máte nejraději?
Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentáře. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Pěkný přírůstek :) Knihy od Kerstin Gier mám ráda, tak určitě plánuji číst i tuto. Těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám knihy od této autorky ráda. :) Recenze bude v úterý. ;)

      Vymazat
  2. Od autorky jsem četla sérii Drahokamy, která je super. Tahle kniha vypadá také hodně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už můžu napsat, že Drahokamy jsou rozhodně lepší, ale jako odpočinkový příběh v období Vánoc je Zámek v oblacích dobrou volbou. :)

      Vymazat
  3. Pekna kniha, me od Kerstin nejvic vyhovovaly Drahokamy, Silber mi prisel slabsi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám pocit, že jsou Drahokamy nejlepší, ale přeci jen bych si Stříbrnou knihu snů někdy ráda přečetla... Jen by to více volného času na čtení. :))

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...