Sponzoři HumbookFestu 2019!

Zdravím, knihomolové!

Vítám vás u nového článku, který bych tentokrát opět ráda věnovala Humbooku. Žádná pořádná akce se bohužel neobejde bez peněz, na tom se všichni shodneme. A když je to navíc ta největší knižní akce YA literatury v Čechách, jsou potřeba sponzoři. Jen díky nim může vůbec HumbookFest existovat a já bych vám dnes ráda představila hlavní partnery letošního ročníku! I jim totiž krom organizátorů patří naše velké díky…


Každá akce stojí peníze. Jsou potřeba pronajmout prostory. Musíte sehnat lidi, kteří na celé akci budou pracovat. A pak je tu samozřejmě to nejdůležitější, autoři. Je potřeba je sem nějak dopravit, a ty zahraniční většinou z Ameriky. Jenže letenky přes "velkou louži" nejsou vůbec nic levného... Komu tedy můžeme děkovat za sponzorství tak skvělé knižní akce, jako je právě Humbook?

mBank
Společnost mBank je hlavním sponzorem letošního Humbooku. Budou mít na celé akci i svůj vlastní stánek a rozhodně se máte na co těšit. Chystají totiž něco velkého. My, jakožto ambasadorky, máme díky nim skvělou solární powerbanku a redukci do sítě do všech velkých zemí, takže se nám nikdy nestane, že budeme bez svých telefonů. Budeme vám tedy moct sdělovat neustále novinky o chystané akci. Navíc jsme ještě dostaly i sluchátka, abychom mohly na cestách poslouchat hudbu, což je podle mě úplně skvělé. Za tuto krásnou výbavu na dovolené moc děkujeme!


Loyd
Firma Loyd patří už neodmyslitelně k Humbooku a od samotného začátku tuto boží knižní akci podporuje. Právě oni nám nadělili obří zásobu čajů, takže máme až do konce roku co pít. :) Já tedy už načala dvě krabičky a musím vám doporučit jejich novinku. Tedy myslím, že je to novinka, předtím jsem totiž na ten čaj ještě nenarazila. Mým absolutním čajovým favoritem je tedy meduňka s jahodou a černým pepřem a chutná to naprosto úžasně! A kdo ví. Třeba právě tenhle čaj budete moct ochutnat na Humbooku v jejich stánku.


Mixit
Asi každý si ke čtení někdy rád něco smlsne, a právě u dalšího sponzora k tomu je skvělá příležitost! Sama za sebe z Mixitu už nějaký ten rok objednávám, takže jsem měla ohromnou radost, že dalším sponzorem je právě tato firma. Líbí se mi, že si u nich můžete namíchat své müsli, ovesné kaše a třeba jen nějaké ty oříšky či sušené ovoce podle chuti. A když máte na něco alergii, tak si pěkně ohlídáte, co do vašeho Mixitu patří a co ne. Navíc mají ve své nabídce i tyčinky ze sušeného ovoce, proteinové drinky a nově i Mixitelly, které jsou skvělé na toust ke snídani. Třeba jejich arašídový krém se slaným karamelem je úplná topovka!


Mindok
Má rodina je úplně posedlá společenskými hrami. Jedno období ani neexistovala možnost, že někdo z nás bude mít narozeniny a nějakou tu deskovku nedostane. Já jsem si už o Vánocích vždy přála, abych po stromečkem měla samé měkké dárky a nic, co má tvar krabice, a ještě to uvnitř chrastí. To jsem totiž okamžitě věděla, co to je, a nechtěla jsem to otevírat. :) Teď už je však toto období za mnou a zbytek mé rodiny má stále deskové hry rádo, takže další sponzor, kterým je Mindok, nám udělal nesmírnou radost svou hrou V pasti. Teď už si jen najít čas a moct si tuto hru zahrát!


Chupa Chups
Od ambasadorské merendy mám neustálý pocit, že jsem se vrátila do dětství. Jedním z dalších sponzorů je totiž Chupa Chups a my jsem od nich dostaly tuto nádhernou kytici lízátek. Já jsem z ní dokonce tak nadšená, že jí mám ve váze na stole a zkouším svoji trpělivost, abych jí za pár dní celou nesnědla. No, zatím drží, ale jsem zvědavá, jak dlouho. :D


Presco
Žije v knižní komunitě někdo, kdo už nechce žádný nový zápisník? Já mám takový pocit, že ne. Sama už mám tolik diářů a zápisníků, které používám, ale stále se mi hodí nové. A pokud to máte taky tak, na Humbooku budete mít možnost svou sbírku diářů rozšířit! Svým stánkem totiž obohatí Humbook i firma Presco, kteří mají ve své nabídce spousty nádherných zápisníků a rozhodli se i tento rok podpořit celý festival!



Tak, a to jsou tedy všichni sponzoři, kterým patří naše největší díky, že celou knižní akci pro čtenáře YA literatury podpoří. Bez nich by to vážně nešlo a my vám z celého srdce děkujeme! Číst je přeci důležité a na HumbookFestu je úplně to nejlepší, že se můžete potkat s lidmi, kteří sdílí vášeň pro stejné knihy jako vy. Takže pokud váháte, zda jít, já mám můžu doporučit jen jedno. Jděte, a hlavně se nebojte! Knižní svět vás nekousne a já s i ostatními ambasadorkami vás rády uvidíme.

Chystáte se na letošní HumbookFest? Co říkáte na letošní sponzory?
Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentářů. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

Oblíbené články...